zuxxi.com//sinema|geyiks

illusionist

Hikaye Bunlar

Merak ettik!

Orta 3 deyiz. Vatandaşlık dersine 140 cm boylarında hayatımda gördüğüm en çirkin kadın geliyor. Bir tenefüs arkadaşla konuştuk acaba kocası var mıdır diye. Arkadaş da sorayım dedi. Derste aynen şu dialog geçti; - Hocam birşey sormak istiyorum. Kaç çocuğunuz var? - 200 kadar. Hepiniz benim çocuklarımsınız. - Şeyy... Peki kaç kocanız var?

Uzun Anlatanlar

Bence en çekilmezleri tarih hatırlamayanlar. "Hiç unutmam, sene bindokuzyüz... (2 dakika mola) yettmiiişşşşşşaltıı (Burada yıl yavaş ve üstüne basa basa söylenir. Ancak hemen akabinde...) yok hayır yetmiş sekizz, yok yok yetmişikiydi galiba, (Dinleyenlerin dağaldığını kısmen hisseden konuşmacı hemen kafadan bir tarih sallamak suretiyle konuyu toparlar.) hatırladım evet, kesinlikle yetmişikiydi evet!" Konuşmacı kendine karşı kazandığı bu küçük zafer ile gerine gerine konuşmaya devam eder. Olaydan kopan dinleyiciler ise sabırla anlatılan olayın bitmesini beklerler. En kötüsü ise böyle biriyle sürekli aynı ortamda bulunmaktır. Hele bu babanız ise :))

River Raid

oyunda en tehlikelileri yanlardan intahar dalışı yapan helikopterlerdi. Bunlar, yaklaşınca harekete geçiyor ve sizin uçağı tutturup vuramazsa araziye dalıp telef oluyorlardı. Oyunda ilerledikçe her taraf bunlarla dolmaya ve küfürler ardı ardına gelmeye başlıyordu!
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    YOK BABA IIH! OLMAMIŞ İŞTE!

    Ya bu filmde hiçbirşey yok be! Arkadaşlar sadece arabaları göstermek için çekilmiş felan yazmışlar ama ben doğru düzgün araba bile görmedim. gereksiz geyik diyaloglarla doldurmuşlar filmi. Nicholas Cage'i severim ayrıca Angelica ablam da yeni favorim ama onlar bile bu filmi izlenmeye değer yapmıyorlar ne yazık ki. Hiç heyecean yok ve sürüş sahneleri çok kötü çekilmiş. İzlerken 'Ronin'i şööle bi yaad etmedim değil.
    Puan: 3