zuxxi.com//sinema|geyiks

AK1881

Hikaye Bunlar

Üstgeçit

Otobüs üstgeçitin altındaki durakta durduğunda hala normal ve de güneşli bi gündü. İnen inmiş, binen binmişti. Tam hareketleneceğimiz sırada büyük bi gürültü koptu. Ya üstgeçit yıkılıyo, ya da deprem felan oluyodu. Otobüste bi an herkes panikledi. Fakat manzarayı görünce panik, yerini bi kahkaha dalgasına bırakmıştı. Önde çobanları, yaklaşık 20 kadar inek üst geçitin merdivenlerinden inmekteydiler. Olaydan çıkarılacak sonuç: İnek kadar olamıyoz!

Biberleyelim

Piskopat seyirciler vardı. Topun ısrarla parçalanmasını, patlatılmasını isterlerdi. Hele koca burun delikli bi tip vardı ki ben şiddetle nefret ederdim.

Kuzey'de Bir Yer

dizinin başında jenerik akarken herkes iş yerini açardı hatırlarsanız. müzik de apayrı güzeldi. ama bitişte tek kare bi fotoğraf olurdu. dizinin son bölümünde ise bitiş jeneriğinde kahramanlarımızın hepsi işyerlerini kapayıp gitmişlerdi. esaslı bi bitişti.

Manda Yuva Yapmış...

ben daha mantıklı bi açıklama dinlemiştim türküyle ilgili. türkünün yazıldığı zamanlarda sulak yerler aynı zamanda hafif bataklık imiş. mandalarını sulak yerlere otlatmaya getiren çobanlar su kenarındaki söğütlerden dallar koparıp bu bataklıkların üzerine atıyomuş. hayvanlar rahat etsin diye. malum bataklık yerde sinek de çok oluyo tabii. yavruları sinekler kaplıyo doğal olarak. bu açıklamayı dinledikten sonra hayatımda çok şey değişti. hayata daha dolu gözlerle bakmaya başladım. artık hiçbirşey yeterince mantıksız gelmiyo. herşeyin bi açıklaması vardır diyom son olarak.

Ben Sizin Babanızım

bu cümleyle başlayıp "ben ne dersem o olur" şeklinde devam eden ve de böylece biten lüzumsuz bi şarkımızdı. şarkıcı abimiz o ana kadar kullanılmamış olan iki nesneyi kullanarak ilgi çekmeye çalışmıştı hatırlarsanız: kocaman bir şapka ile yine kocaman bi gözlük. şarkıda ne anlatılmak isteniyodu, hangi halet-i ruhiye ile yazılmıştı bilmiyorum ama aklıma geldikçe hala gözlerim dolar. canım babam benim.
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    ...

    bakın, siz ne filmi yerden yere vuranları dinleyin ne de çılgınca sevenleri!! siz gelin beni dinleyin: 1-ailenizle asla gitmeyiniz. 2-biz artık bunları aştık diyemiyosanız kız arkadaşınızla gitmeyiniz.(aştık biz diyosanız bi hayli şeyi aşmış olmalısınız ona göre) 3-50 kişilik bi abazan grubuyla kesin gidin. 4-girmeden önce bilet alanları şööle bi gözleyin.her espirinin hangi filme ait olduunu bağırarak söölicek tipler varsa o seansa asla ve asla girmeyin!(bu hepsinden önemli) bazı espiriler hakkaten çok iğrencti yaw!!bazılarına da bayaa güldüm.kimseyi kırmayalım:
    Puan: 7
  • Dinozor - Dinosaur

    tamam iidi hoştu da...!!!

    tamam güzeldi bişey demiyom. efektler falan hep iidi. adamlar uğraşmış yapmış. ama benim derdim başka :erman hocamın tabiriyle çigi film çizgi film gibi olmalı yaw. ve bana pek çizgi filmmiş gibi gelmedi bu.n ormal bi aşk hikayesi izledim ben. nerde o hala izlemekten zevk aldıımız eski walt dizney klasikleri ya da aslan kral gibi çizgi filmler, nerde bu. bunlara başka bişi denmeli ya!! zira çizgi falan yok bunnarda. benim diicem budur. not vermek istemiyom ama madem bişiiler vermek durumundayız 7 olsun kardeşçe...
    Puan: 7