zuxxi.com//sinema|geyiks

crimson_

  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Anlayışsız erkekler!!!

    Film harrbi çok güseldi!! İzleyeni güldüren bi film ama dikkatli izleyene bşiler de veren bi film! Düşük puan verenleri annayabilmiş deilim, sanırım onnar sadece filmde eelenmei düşünmüşler ama sırf eelenmek ister istemez olmuo elbet... Film bariz bi şekilde kadınların ANLAYIŞ istediine deiniyo! bunu bile annayamıyonuz ya ben size daha ne diiim?!?!?
    Puan: 9
  • Onunla Bir Gece - One Night at McCool's

    e güsel....

    Walla film leblebi gibiydi; yani izlensede olur izlenmesede.. Filmde espirilerin çou güseldi ark.la bayaa bi koptuk hele sonu mükkemmeldi... Ark.la filme tiyo almak için gittik ama pek bşi alabildiimizi sööleyemem.. :o)) Liv Ablam tüm sexyliini kulanmış,güsel kadın ne de olsa... Yapacak bşiyiniz yoksa dier filmleride gördüyseniz gidin derim...
    Puan: 6
  • Çikolata - Chocolat

    aşmış!!! Kesin görülmesi lazım!

    Film bence aşmış züpper bi film! Walla hala gitmediyseniz hazır tekrar vizyona girmişken kesin görün pişman olmazsınız!! Söyleyecek bşi yok walla mükkemmel bi film. Gideli kaç gün oldu hala unutamadım...Muhteşem muhteşem muhteşem baştan aşşaı muhteşem!! :o)) Tekrar diorum GİTMEDİYSENİZ GİDİN!
    Puan: 10
  • Bridget Jones'un Günlüğü - Bridget Jones's Diary

    Güsel güsel :))

    Ben sahsen kitabini okumadan gittim. Giden ark.larin bi bolumu cok beenmisti bi bolumu ise tam tersi, tabe bana da gidip gormek kaldi :) Wallahi ben beendim bi bayanin basindan cok rahatca gecebilecek bir oyku. Tahminimce filmi beenenlerin cou bayandir tarz olarakta konu olarakta pek erkekleri cekeceini zannetmiom... Oole iste sonuc itibariyle gusel film :)
    Puan: 7