zuxxi.com//sinema|geyiks

Leon_X

Kara Şimşek

Hayran olmuştum alete daha ilk bölümünde. Benim de böyle bi arabam olmalıydı. Neler yapmazdım, duvarlardan atlatırdım, tepelere zıplatırdım, seke seke çaydan geçirirdim. Piyasadaki bütün hatunlar hasta olurdu bana. Atardım arabaya hepsini, sıkıştığım yerde yardım ederdi Kit bana. - Kit olum oluyomu bu iş? - Devam et abi iyi gidiyosun. - Sağol ciğerim, görüşürüz sonra...

Atlantis'ten Gelen Adam

Atlantis'ten gelir gelmez birçoğumuzun kafasında soru işaretleri oluşmuştu. Atlantis neresiydi ve nasıl biyerdi? Evdeki bütün Büyük Coğrafya Atlas'larını karıştırmama rağmen bulamamış ve üzülmüştüm bi sürü. Biz bulamadıysak bu herif de bulamaz, memlekette karısı kızı vardır üzülürler, herif gurbet ellerde yanlız kalır diye.

Milli Vanilli

Hep merak ederdim içlerinden hangisi Milli hangisi Vanilli diye. Vanilli olan daha Milli olmamış mıydı? Eşşek kadar adamlardı, ikisinin de milli olmama ihtimalleri yoktu. Endişeyle takip ettim yıllar yılı onları ki, yetmezmiş gibi bi de En bi milli The Real Milli Vanilli çıktı, başımızdaki dert birken iki oldu. Sevabına evlendirelim istedim hep Vanilli olanları ama nafile.