zuxxi.com//sinema|geyiks

Dj HooligaN

  • Çığlık 3 - Scream 3

    Mr.GhOsTfAcE

    yaw arkadaslar boyle bı fılm begenılmezmı wes craven abımız uurasmıs yapmıs (hanı dahada ıyı yapabılırdı yaa neyse) ben zaten katılın taktıgı maskenın hayranıyım yaaa bu kadar urkutucu urpertıcı ınsanın tuylerını dıken boyutunu asıp bırer kazık halıne getıren baska maske daha gormedım bu ne yaratıcılıktır be arkadas (haa bu arada fılm 2.sınden kat kat (cokonat ıyyy ııırenc) daha ıyı ) konu yu bıras abartmıslar ama ossun scream bu boru deııl 10 werıom 10 war mı beaa sıfır wermek ıosteyen arkadasıda bendekı maskeyle bı korkutayımda ggorsun anyayı konyayı
    Puan: 10
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    BOOODOFFFFFF

    Yaw önce biletleri ordan alanamı küfür etsem yoksa verenemi bilimiorum. Adam gitmiş tam hoparlörlerin yanından almış. Öyle bi olay ki 4 (yazı ile dört) yanımızda hoparlör wardı. Ayıptır söylemesi altımıza zıçtık. Küçük çaplı bi kalp krizi geçirioduk. Başta bi bok annamadık ama gidin görün güzel. Ama sakın hoparlör yanı almayın!!!!!
    Puan: 8
  • Gençlik Ateşi - Bring It On

    :(

    beyler bende katılıom size tipik bi amerikan gençlik fılmı bızım gıbı zavallıları özendirmekten baska bı boka yaramaz.
    Puan: 4
  • Gerçek Efsaneler 2 - Urban Legends - Final Cut

    sadlover a katılıom

    bende scream i 100 kere ızledım hatta 3 bolumunde dvd sı nı aldım maskesı bıolem war eheheh wes craven osursa manyak bı fılm olur beaa yaw su afıslerdekı kafalar bıle scream den alıntı yuhhh bea ayıp beaa ayıp dagılın lan dagılın ziee!!!
    Puan: 5
  • Ölümsüz - Unbreakable

    Bİ KERECİK !!!

    Film hoş,son 6.his taklidi ( ne de osla aynı yonetmen )en güzel sahne oğlunun babasına ''Bİ KERECİK VURUCAM KORKMA ACIMIYCAK'' derken elinde silah tuttuğu sahneydi koptum!!! gidin görün değer
    Puan: 8
  • Taxi 2 - Taxi 2

    DÖRTYÜZALTI

    BENDE 406 İSTİOORUMMMM anne baba ühühüh banane yaaaa bananeeee
    Puan: 10
  • Kayıp Ruhlar - Lost Souls

    vcd

    yaw bıktım artık vcd den ızleyıpte not werenlerden.Arkadaşım gıt sınemada ızlede ööle not wer zıçaçam kafanıza o olacak yani!!!
    Puan: 10