zuxxi.com//sinema|geyiks

qutesh

Lavaş Kiri

O reklam tevede gösterilirken ben 5-6 yaşında falandım. Ne biliim Fransızca gülen inek dediğini. O yaştaki kafayla "Yavaş geri, yavaş geri, yumuşacık yavaş geri." diyerekten evin içinde zıp zıp zıplardım.
  • Gladyatör - Gladiator

    what u have done alive echoes in eternity

    film küsel kardeşim,2 defa gittim.bu sıcakta zaten en iisi.ohh klimalı salon,alcan kolanı eline,mis gibi 3 saat walla. film ii gaz veriyo. yorumları okudum millet sanki film eleştirmeni,yok senaryosu kötü,efektler ii diil vs . yazmış.olur o kadar yaw.sen eğlendin mi,filmin sonunda gazda mıydın, ona bak.ben eğlendim şahsen.aha bi de müzikler çok ii.gittim soundtrack albümünü aldım,tüülerim diken diken oldu walla..şimdi de üstüne laço tayfa dinliyom(her telden dinlerim hesabı..).aslında 10 verirdim ama 9 olsun,g.tü kalkmasın.erkekler!russell crowe gibi karizmatik diilsiniz diye de adama laf atmayın,herifin her yerinden karizma damlıyo,ayrıyetten züpperr bi oyuncu,bence onun adını daha çok duycaz ilerde,aha buraya yazıyom,demedi demeyin. (2 hafta sonra itlaya'ya gidip kolezyumu görcem,bi de sıcaklarda çok soğuk içmeyin,yaz günü boazım aarıdı walla)
    Puan: 9
  • Kumsal - The Beach

    hani benim 50 gr pastırmam,konyalıdan başkasına bastırmam

    leo.'yu sevmem ama adam iyi oyuncu kardeşim.filmde ii oynamış.ama film berbat.yani tam " aha şimdi film kendini toparlıyo,heyecan artıyo,salondan çıkmayım bari de sonuna kadar oturayım" diyosun bi bakıyon yine bi bok olmamış.senaryo rezalet.bi de millet " manzara harika" demiş.yaw kardeşim manzara seyretmek için filme mi gidilir.hadi baldır bacak deseniz bi derece de...yani ille de "ben manzara seyretçeem uleen" diyosanız, beşiktaş'tan kalkan son vapura binin gece,aha o zaman görün manzara neymiş,mis gibi istanbul bea!ah ah..
    Puan: 3