zuxxi.com//sinema|geyiks

whistle

Tanita Tikaram

Bir zamanlar bu melez güzeli bayan vardı. Neydi o meşhur şarkısı: Twist in My Sobriety Biterdim bee! Sonra o da yok oldu. Geçenlerde yabancı bir kanalda rastlayınca hatırladım.

Umumi Tuvaletler

Tuvalet taşının üstünde senden önce girenlerden kalan kalıntıları sıcak ve asidik idrarınla yok etmeye çalışmak gibisi yoktur. Ama bazısı çok esaslı sıçtığı için ben bile kalıntıları yok etmekte zorlanıyorum.

Ağır El Şakası Yapanlar

Bunlar lisede genelde normalden biraz irice yapıda olan ve sosyalleşme adına pek başarılı olamayan tiplerdir. Tek bildikleri arkadaşlarına habersizce yaklaşıp adamın kıçına elinin dışıyla yukardan aşağı bir kesme atmaktır. Adamın kıçının yanması onlara nasıl bir zevk verir, onların çevreleriyle ilişki kurma yöntemleri bu mudur, ya da onların "merhaba, naber lan"ı bu mudur bilinmez. Kelaynaklar bile kurudu da bunların aşireti dalga dalga yayılmakta...

Ayağını Elini Oraya Buraya Çarpma

Böyle televizyona baka baka salondan odaya gidiyorsundur. Tam kapıdan çıkarken garç: ayak başparmağını kapının altına vurdun. Ya da ayağının dış yan tarafı kapı pervazına geçti. Hiyaaaa! Dayanılmaz bi acıdır. Bi de dirseğini vurursun ya köşeye, elektriklenirsin hani birden. Sanki 50 bin volt geçer ordan. O an herşeyden vazgeçersin. ( Aslında volt bi yere geçmez, sabittir. bi yere geçen akımdır. bi elektronikçi olarak hatamı düzeltim istedim.)
  • Yarışçı - Driven

    rezalet

    çok çok çok kötü bir film. konu yok en başta. sonra bir kaç teknoloji kullanmışlar ama yerine oturmamış. akşamım heba oldu. reha muhtar seyretsem daha iyiydi. beni dinlerseniz kesinlikle gitmeyin derim.
    Puan: 1