zuxxi.com//sinema|geyiks

svscen

  • Çizgi Ötesi - Flatliners

    SAHANE

    Boyle bi gerilim, korku filmi asla kacmaz.Film ayrıca muthis derecede de surukleyici.Bir muhendislik öğrencisi olmama ragmen filmdeki tıpcı arkadasların deneylerini yapmak icin fakülte bile değiştirebilirim.İnanın harika bir film zaten oyuncularda müthiş özellikle Kevin Bacon harika. Buldugunuz yerde izleyin. Ha bu arada çizgi ötesine de hazırlık yapın..
    Puan: 10
  • Cesur Yürek - Braveheart

    cesur yorum

    Bende izledim 2 defa ama sizin abarttığınız kadar da etkilenmedim. Neyse benim asıl bunu yazmamdaki sebep bu filmin Gladyatör den çok üstün olduğunu söyleyenler. Hatta bir arkadaşın Gladyatör'ün bu filmden esinlenerek yapıldığını söylemesi. Bunu neye göre söylüyon sevgili arkadaşım!. O zaman Braveheart'ta Kara Murat'tan esinlenerek yapıldı.. yani bir film den önce onun konusuna benzer bir film çekildi diye diğer filmler hep onun kopyasımı oluyor. Bir filmi çok sevmiş olabilirsiniz ama illa ki onun üstüne çıkıp bir başkasına çamur atmaya gerek yok hele bu Gladyatör ise... Gladyotör benim için bu filmden çok daha önemli o kadar efekt kullanılmasına rağmen bunlar hiç göze batmıyor kendimi o devir de hissediyorum üstelik son derece entellektüel bir film ama bunları Braveheart ta bulamadım ayrıca bence en güzel Mel Gibson filmi 'Yüzü Olmayan Adam' dır Gladyaröre taş atanlara verdiğim puan :1 filme ise
    Puan: 7
  • Gladyatör - Gladiator

    ÇOK GUZEL OLMUŞ..

    Benim izlediğim belki de en iyi film. Dövüş sahneleri inanılmaz gerçekçi, ayrıca senaryosu da süper, diyaloglarda günümüze de gönderilen eleştiriler var. Ama galiba en etkileyici olan bir kölenin imparatora kafa tutuşu, o kadar halkın önünde rezil rusva edişi. Ayrıca filmin müziği de ancak bu kadar güzel olur yani helal olsun.. Hemen her başarılı film de olduğu gibi bunada bazıları taş atmışlar. Yok film braveheart a benziyomuş. Niye? Ondan sonra çevrildi diye.. ozaman sizin Braveheart'ınızda Karamurat filmlerinden esinlenerek çekilmiş. Lütfen filme hakkın olan puanı verin gerisi fasa ve fiso..
    Puan: 10