zuxxi.com//sinema|geyiks

TG1

Gizli Hedef

Ayrıca oyun görev kartlarına göre de oynanabilirdi. Şansına gelen karttaki görevi yaparak kazanırdın oyunu. "Kırmızı orduyu yok et" "Kuzey Amerika'nın tamamını al" şeklindeydi görevler. Şansına bir de "24 ülke fethet ve her ülkede en az iki askerin olsun" kartını çektin mi en iyisi kadere lanet edip oyundan çekilmek ya da mızıkçılık yapmaktır. Bu oyunda bir de soğuk savaş dönemi vardır. Sınırdaki iki ülke birbirinden şüphelenerek karşılıklı asker yığarlar. Sonunda büyük bir savaş olur ve o iki oyuncu birbirini yer bitirir ve sen de 3. kişi olarak geride kalanları yavaş yavaş temizler oyunu kazanırsın. Yaşasın!
  • Kapıdaki Düşman - Enemy at the Gates

    surukleyici, hos bi film...

    Saving Private Ryan tarzinda basliyor film ama ondaki kadar gercekci ya da "vahsi" sahneler pek yok.. bence bastan sonra surukleyici. sanki ask/romantizm kismi biraz gereksiz uzatilmis gibi ama yine de oldukca sIkI bir film.. gidin gorun derim ben.. derim bakin.. "gidin gorun" :)
    Puan: 8
  • Kasımda Aşk Başkadır - Sweet November

    baslik bu iste...

    Bu film bence kiz arkadasinizla romantik zaman gecirmek ya da ilk date'iniz filansa onun icin gidin. Bence filmin en guzel kismi filmin sonunda kopru uzerindeki konusmalari idi. Onun disinda klasik bir ask, romantizm filmi bence..Ben filme 5 kiz arkadasla gitmistim hepsi gozleri dolu dolu, aglamakli cikti filmden ama tabi biz erkek milletini o kadar etkilemiyo bu tur filmler sanirim :)
    Puan: 7
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    Filmin muzikleri...

    Film, action filmi sevenler icin oldukca hos. Ozellikle filmin baslangici ve o ilk patlama sahnesi cok orjinal. Filmde ne isterseniz var. Guzel hatunlar, araba kovalama sahnesi vs. Halle Berry'e bu filmde ustsuz gorunmesi icin extradan 5 milyon dolar verildigini duydum. Degmis mi degmemis mi bilmem.. Gidin kendiniz gorun :) Benim bu filmde esas hosuma giden ise filmin soundtrack'i. Eger trance ve techno muzikten hoslaniyorsaniz bence hemen alin CD'yi. Paul Oakenfold amcam yine hos bir eser yapmis.
    Puan: 8
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    hos, eglencelik, kikirdamalik

    Sahsen bence birince pastadan daha guzel olmus bu ikincisi. Sekerini fazla koymuslar sanirim :) Filmin ozellikle ilk yarisi oldukca firlama ve o anda icinde bulundugunuz mood'a bagli olarak ilk bolumu devamli gulerek gecirebilirsiniz (bu iyi bisii) ama sanki filmin 2. yarisinda biraz yavasliyor tempo, karsilikli iliskilere filan daliyorlar fazlaca, romantizm filan giriyor ve yuzunuzdeki o gulumseme yok oluyor (bu kotu bisii bu film icin). Sonuc olarak tavsiye ederim, komik, goofy, silly, hos bi film.
    Puan: 7
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    bilmiyorum

    bana mi oyle geldi ama bu filmi izlerken sanki cok ama cok para harcanarak cevirilmis, fantastik ama klasik senaryolu bir Turk filmi izler gibi hissetmistim. Tema ayni tema. Kotu ama parali bi adam vs Iyi ama fakir bir adam ve aradaki hatun. Ozellikle muzikler, kostumler ve oyunculuk icin bence gidilmeye deger. Masal, cizgi film, muzikal karisimi, rengarenk cok orjinal bir film. Bence guzel bir "date" filmi. (Gerci bende pek ise yaramadi ama):)
    Puan: 7