zuxxi.com//sinema|geyiks

zencefil

Zenginler de Ağlar

Luiz Alberto'nun Mariana'ya gıcık olan, durmadan ona kötülük yapan, evde kalmış iki kızkardeşi vardı. Sürekli kazak örüyorlardı, arada bir de Mariana'nın başına çorap örerek ağlamasına yardım ediyorlardı. Çok kızardım ben bu olanlara. Çok...

Uçan Tekme

Arçelik değil Profilo o dolap.

Arkadaşım Eşşek

"Arkadaşım eş, arkadaşım şek" bölümü burun deliklerinin iki parmakla tıkanması suretiyle söyleniyordu. Bu sesin nasıl çıktığını bulanlar pek bir bahtiyar oluyolardı.

Şokella

cocukken muzur şey diye ve hep hasta olduğum için şokella yememe hiç izin vermediler. ben de bi süre sonra unutmuştum. ama siz bu eksikliğimi yüzüme vurdunuz ve bugün 23 yaşımdayım, hayatımda ilk defa şokella yedim. walla çok güzelmiş.

Kavanozdaki Adam

şimdi bu ahmet mekin'e kan davasında yaralanmış, ölmek üzere olan köylü bi adamın beynini takdıydılar. bu ameliyattan sonra aldı başını köyüne gitti (beyin diğer adamın ya, onun köyüne gitti tabi.) evine gidip kapıyı çaldı. köylü adamın karısı kapıyı açtı. görüntü farklı, kadıncagız kim bu herif diye düşünürken bu sarıldı, kadını öpmeye, hatçam hatçam demeye başladı. hatça kurtulmaya çalışırken ahmet mekin saf saf bunca yıllık gocanım, öpemez miyim? diyodu. acıklı bir diziydi vesselam.