zuxxi.com//sinema|geyiks

ymp

  • Derin Karanlık - Pitch Black

    artık karanlık pek korkutmuyor

    hep aynı yaratık filmleri insanlar artık böyle filmlere pek gitmiyorlar çünkü hikayenin teması işlenmesi aynı gibi bir şey.Benim gibi bu filme gidenler sinema merklısı yada gerilim-bilimkurgu filmleri seven biridir herhalde.Ama filme karizmasını koyan tek bir kişi var onu da biliyorsunuzdur.
    Puan: 8
  • Kara Göl - Lake Placid

    siyah göl

    yine olağandışı bir yaratık herkesi yiyor.Yönetmenler senaristler filmi istedikleri gibi evirip çeviriyorlar şöyle orjinal fkirler üretemiyorlarmı?oyuncularına inanarak gitmiştim iyi bir film ama pek bir numara yok.Adamlar kitap basar gibi film yapıyorlar biz de bu filmleri izliyoruz.Allah bizlere akıl mantık ihsan etsin.
    Puan: 9
  • Yeşil Yol - The Green Mile

    daha ne diyelimki

    Adamlar yapıyor biz izliyoruz.Niye biz yapamıyoruz böyle filmler.Daha ne deyimki bu film için fevkalade.
    Puan: 10
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    güzel ve iğrenç

    Film çok güzel fakat bu kadar da bel altı espriler yapılmazki ve inek sahnesi sırf geyik olsun diye yapılmış. Parası bol olanlar hiç durmasın tabii diğerleri biraz düşünsün
    Puan: 6
  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    Görünmez Kedi

    Film çok iyi hatta müthiş.Özel efektler,sahneler. fakat fizik kurallarını ihlal etmişler yani adam hayalet değilki adamın arkasını göresin. Ve adam 9. canlı bir kedi gibi kafasına vuruyorsun işlemiyor, elektrik veriyorsun tık etmiyor, hele bir de adamı küle çeviriyorsun. adam mum gibi ayakta nasıl oluyor anlamadım neyse film yine de iyi.
    Puan: 6