zuxxi.com//sinema|geyiks

riquelme

Tünaydın Diyenler

Bu kişiler, sebepsizce, dilimize yeni bir kelime olarak tünaydın'ı katmışlardır. Yüzde doksanı öğretmendir. Neden dedikleri bilinmez. Bazı öğrenciler bunlara tünaydın diye karşılık verirler.

Kalkmak Zorunda Olma

Erken kalkınca, her zaman, "Ulan bugün eve gelip hemen uyuycam deli gibi." derim de, hiç bir zaman eve gelip hemen uyumadım deli gibi.

Milli Takımı Tutan Adamlar

Futbolla ilgilenmezler ve hangi takımı tuttuklarını soranlara ben milli takımcıyım derler. Genellikle sevecen ve sakin adamlar olurlar.
  • Manolya - Magnolia

    1999un en iyi filmidir

    biraz geç kaldım ama şimdi diğerlerini okuyunca yazma gereği duydum. gerçekten de son zamanlarda son yıllarda gittiğim en güzel filmdi. kurbağa olayı ile ilgili bir düzeltme yapmak istiyorum; eğer dikkat ettiyseniz tam olarak hatırlamıyorum ama kurbağalar yağmaya başlamadan tam önce sokakta bir billboardda ışıklı şekilde incilden sure ve ayet numaraları yazıyor. o yazılı yeri okursanız, orada oğullar babalarının yaptıklarının cezalarını çekerler ve bir gün bunlarından sonra gökten kurbağa yağacak gibi birşey yazıyor tam metni hatırlamıyorum. zaten düşünürseniz göreceksiniz ki filmin teması da çocuklar ve babaları. gerçekten harika bir filmdi. herkes gitmeli. 30 haziranda kaçırmicam.
    Puan: 10
  • Vizontele - Vizontele

    serkanti

    hakkaride o zamanlar memleket çapında sayılabilecek genişliğe yayın yapan devlet radyosu çekmediği için, dinledikleri sadece birkaç yerel radyodan ibaret. bu yerel radyolar da kendileri de gazeteden öğrendikleri için hiç bir işe yaramazlar dediğin haber konusunda. filmlerde artı yerine eksi arayanları, ukala yorum yapanları öldürme derneği kuruyorum.
    Puan: 7