zuxxi.com//sinema|geyiks

me_loco

  • Yarasalar - Bats

    tiksinç...sıkıcı...bÐk...

    sakın arkadaşlar...sakın..sözlümle gittim, sırf yanımda o olduu için katlanabildiğim bi 1.5 saat...çok gereksiz film..samanyolunda gösterilen filmler kalitesinde..gereksiz..kötü kurgu,kötü senaryo..cıkkk..
    Puan: 1
  • Yaşamın Kıyısında - Bringing Out the Dead

    ilginç..

    deişik bi film ya.başrole nicolas'tan başkası gitmezdi çok iyi oturmuş (+), verilmek istenen vizyon güzel (+) karakterler ilginç (hastanedeki herkesi sepetleyen abla,din iman diiip hookerları seereden zenci,noel,cy) (+),soundtrack hoşuma gitti çok (+), arada giren grunge sahneler (+) ve fakaaaaat verilmek istenen vizyonun,senaryonun tam olarak hissettirilememesi,kurgu hatası (-), filmin başı sonu kıçı neresi annayamadık (-), hastaneye git hastaneye gel araba kullan baydı acık (-). Gladyatörü daa seeretmedim ama kanımca ve etraftan aldıım izlenimlere göre gladyatörle beraber seeredilmesi gereken tek film şu aralar. Gidin netice itibariyle.
    Puan: 6
  • Son Durak - Final Destination

    bence çok orjinaldi, harika

    afişinden dolayı insanda scream kopyası bi izlenim uyandırıo ama bence alakası yok.. aptal salak tek bir mekanda geçmio, elinde bıçak olan oküz bir katil yok, kurgu harika... bence gayet gayet güzel bi filmdi sonunda daaldı bütün salon :)) bence akılda kalacak olan bir film.. "gitme sırası sizde!"
    Puan: 9
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    sırf bilinçsiz bir araba "cadde boy / girl" için yazıyorum bunu

    Indiana Jones'da da ona bakarsanız bundan değişik bi konsept yoktu, ama onu bön bön seerettiniz. O filmi seerettiinizde yanınızdaki kızlar kikir kikir gülemiodu, "aaa anneee" diip kalıolardı, çünkü o zaman beyinleriniz "neyle dalga geçsem" acabaya çalışmıyodu. Çalışmalara saygı gösterin. Exorcist'te de aynı boku yediniz, kakara kikiri film seerettirmediniz adama bi rahat. İlkönce "insan" olmayı öğrenin biraz, ondan sonra bişileri puanlamayı zamanla öörenirsiniz. Ayrıca herşeyin altında sonsuz gerçek arayan arkadaşlar, sizin de işiniz zor, hiç bi halttan zewk alamazsınız siz hayatta. Netice itibariyle güzel non-stop aksiyon, süper efektler, güzel atmosfer, harika film. Koca 10.
    Puan: 10