zuxxi.com//sinema|geyiks

roro

Kara Şimşek

Uzman kız Bonnie'ydi. Sex bombası falan değildi, akıllı uslu kız çekiciliği vardı. Bonnie bazı bölümlerin başında Kit'e yeni bi özellik ekler, o ukala da "Bak Michael ışıkları açıp kapayabiliyom", "Bak Michael vergi iade formlarını doldurabiliyom" diye hergelelik yapardı. Böyle bi durumda anlarsın ki o bölümün sonunda Michael eşşeği içinden çıkılmaz belalara bulaşcak, tam da o yeni özellik hayatını kurtaran şey olcak, ama ondan sonraki bölümlerde lafı bile edilmicek. Türk halkı da "Ulan taş gibi arabayı bulmuşunuz daha fırfırlı yapcaz diye orasını burasını kurcalamasanıza, hassas alet elinizde kalcak, o olcak" diye kıl olurdu.

Voltron

Oolum senin ışın kılıcını çıkarıp sallamadan kazandığın tek bi müsabaka var mı ki gereksiz efeliklerle benim zamanımı harcıyosun? Yok lazer topuymuş, yok kırmalı tüfekmiş. Çeksene kılıcını en baştan dalasın dan dun ortama, adama nefes bile aldırmayasın, tamamen şevkini kırasın. Zalim imparator bey abicim; sen de saplanmışsın dinsizin hakkından imansız gelir triplerine, ille robot yapcan. Kursana 200 gemilik bi filo ortalığı ateşe veresin. Bi Voltron kaç gemiyle cebelleşebilir ki aynı anda? Daha savaş nasıl kazanılır onu bilmiyonuz keraneciler. Teknik çok taktik yok. Ah ulan başınızda ben olcam ki uzak galaksileri vergiye bağlayalım.

Atlı Karınca

Zengin kiz Maria Huakina zavallı küçük Srilo'yu aşagıladıkça biz hem nefret eder, hem daha bi çekici bulur, "Bu Srilo da biraz şahsiyet sergilese, tavır koysa kızı muma çevirir ama anlıcağı dilden konuşmak lazım işte." yorumlarıyla elin sekiz yaşındaki kız çocuğunu baştan çıkarmanın taktik planlarını hazırlardık.

Köle İsaura

Köle Isaura ekranların ilk pembe dizisiydi. Kavramı anlamayan şopar TRT haftada bir Pazartesi akşamları yayınlamaya kalkmıştı da göster Allah göster bitirememişlerdi. Duruma uyanıp Isaura'yı oynayan Lucelia Santos'un başka bi dizisi Kücük Hanım'ı her sabah göstermeye başladılar, dananın kuyruğu o noktadan sonra koptu. İşin vurucu tarafı, bu masum bakışlı ilk Brezilyalı yıldızımız aslında kendisinde her yol olan fettan bi hatundu. Fırlamanın biri okula alın size Isaura diye getirdiği Playboy'la hepimizi dumura ugratmış, annelerimizin şöyle bi gelinim olsa diye bayıla bayıla seyrettiği melek yüzlü Isaura'nın sahillerde, yaylalarda çekilmiş çırılçıplak pozları ile genç vücutlarımızda ne kadar erotik duyu varsa hepsini uyarmıştı.