zuxxi.com//sinema|geyiks

pioche

Çorap

ayakkabıları ilk çıkardığımızda ve hakkaten o gün baya bi yorulduysak felan, e tabi ayaklar da haşat durumdaysa, etraf birden böle bi deişik kokar ve o koku aynen panço peynirli cipse benzer, tam o kokudur yani, eminim bunu çou kişi biliodur. daha ne diym, o pançolara ne çeşit bi baharat ve yan madde koyuyolar çok merak ederim ben hep.

Çatlak Patlak

aynen böleydi walla: mutfaktaaa neler oluyoor neler oluyoor, fasulye bakla bakla bakla yanıınndaa kııı-zart-ma! kızarmıyooor bana bakıyoor hayırdır işşallaah, heeyy!! çatlak patlak yüsyuvarlaak kremalı böreekk sütlüü çöörekk, çek dostum cek, arabanı yoldan çek! çekmeniiinn nedenii birkaç tane leblebi, ayşecikk cik cik cik, fatmacıkk cık cık cık, sennn buu oyunn-daaannn çık ! (nerden, nası, niye, hatırlıyorum? bilemicem, sormayın.)
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    guzeldi ..

    her seyredende farklı bı etkı yaratıyo galba bu fılm, cunku ben fılme gıtmeden cok kotu gıtme dıyen de vardı, resmen cocuk fılmı bu dıyen de, hakkaten cok guzel olmus ozellıkle efektler dıyen de .. ben cok sevdım, sonunun bıraz bos bıtmesı konusunda bısey dıyemıycem, devamı gelıcek ne de olsa .. hakkaten begendım, ben derım kı baskalarının etkısınde kalmayın, kendınız ıstıyorsanız gıdın sadece ..
    Puan: 8