zuxxi.com//sinema|geyiks

_deep_

  • Gladyatör - Gladiator

    izlemezseniz yazik...

    bir kere oyunculuk cok iyi, konu bazi lavuklarin soylediginin aksine cok iyi, breavehearttan daha gercekci bence, kurt olayinda tarkanla baglanti kuran arkadasi kutlarim!!! filmin mantigini kavramis.. bence izlemezseniz yazik olur..
    Puan: 9
  • Oyuncak Hikayesi 2 - Toy Story 2

    essek hosaftan ne anlar?

    film tek kelimeyle mukkemmeldi! ozellikle jurassic parka ve star warsa gondermeler beni kopardi. zaten bence bir cocuk filmi degil bu. oldukca kaliteli ve ANLAYIS gerektiren espriler vardi. turkce dublaji onermiyorum. gidin gulun ama yaninizda kardesinizi goturmeyi unutmayin karizma dagilmasin :)
    Puan: 8
  • Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

    dayanamiyorum...

    ya film gosterimden kalkti ama bu kadar geri zekalinin yazdiklarini okuyunca dayanamadim... bi kerem film korku filmi degil, ya zaten sizin gibi lavuklar fight club'u ismine bakip da van damme tarzi bir film zannetmisti.. sonucta beetle juice tarzinda tam bir tim burton filmi ama tabi siz baska beklentilerle gidince anlamamaniz normal yada bu kafayla anlamaniz imkansiz mi desem!!! yaa mantik hatalari nerdeydi soyleyen arkadas gosterirse mutlu olacagim..
    Puan: 8
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    idare eder

    bi kerem nicolas abim dokturmus yine, genelde oyunculuk iyi takip sahneleri de fena degil ama yinede bir sey eksik gibi... bos zamaniniz illa sinemaya gidecekseniz izleyin kisace fena film degil bence, ya sence?
    Puan: 7