zuxxi.com//sinema|geyiks

Dark_knight

Abone

Hanfendi haklı vallaha ne kadar haklısınız hanfendi allah sizi inandırsın bende aynen ööle düşünüyom kendisi kim yonca dimi evet hiç sevmem hangi burçtansınız? ben şahsen bir teraziyim evet sanatçı ruhlu konu nedir? abone evet hiç sevemem haklısınız hanfendi.

Köle İsaura

Arkadaşlar tam olarak hatırlıyamıyom ama bu dizide kolombolu kardeş adlı bi karakter vardı ki kendisi Zorro'yu bu diziye nasıl adapte edebiliriz diye uuraşan yapımcıların maarifetiydi ve fakat diziye bu kahraman girince (Hatta gizli kimliği filan vardı bunun, yanılmıyosam zengin bi adamdı.) benim ilgimi çekmeye başlamıştı. İşte bu adam cümle zalimlere günlerini gösterir, hadlerini bildirirdi. Ya da ben çok güzel bi şekilde 2 diziyi filan karıştırıyom, belki de 3, kim bilebilir?
  • Birkaç İyi Adam - A Few Good Men

    İzlesin bu filmi insanlar!!!

    Kardeşim! Daha bu filmi izlemeyipte jack nicholson'ı biliyorum diye gezen bi insan olamaz olmamalı bence. Her ne kadar filmde 2-3 dakka oynasada nicholson baba yapacağını yapıp oskarınıda kapmıştır bu filmle. Artı tom cruise vedeee demi moore dimi?? izleyin abi iyi film...
    Puan: 10
  • Kardeş Gibiydiler - Sleepers

    "kardeş gibiydiler "diye çevrilsedeeee...

    Abilerim aplalarım! Yahu bu filmde koskoca Dustin Hoffman ilen Eşdeğer anıtsallıkta Robert De Niro yokmu?? daha ne niye izlenmezki bu film. Artı senaryo da mükemmel. Allah için kevin bacon ööle güzel oynamıştıki onu o restoranda yemek yerken ben görsem bende çeker vururdum abi o kadar yani! Dahada güzel bu film annatılmaz izlenir abi!!
    Puan: 10
  • Çizgi Ötesi - Flatliners

    Esasen korktum izlemedim!!

    Beni ne kadar yaşlansam olgunlaşsam filanda korkutacak bir film bu atmosferi öyle sanırsamki. Çoğu gorku gerilim filmini gülerek izleyen bendeniz bu filmi izleyemedim bi türlü. Gorkunç o yüzden 8 verecem. Çünkü bence en gorkunç rakam sekizdir!!!
    Puan: 8
  • Aşk Engel Tanımaz - Notting Hill

    Ben oynasaydııım!!

    Babalar bu filmde var ya ben oynasaydım. Film ilk ombeş dakaada biterdi o olurdu onu diyim. Bence hugh grant abimizin oynadıı bu garakter bir biir gılıbıhtırbu hadiseninde başka türlü bi açıhlaması olamaz!!
    Puan: 8
  • 28 Gün - 28 Days

    Şu yaşa geldin dahha gitmedinmi bu filme???

    Babalar ve bayanlar hadise şu. Bendeniz bayaa eskiden beri bi sandra hayranıyım. Büttün filmlerini bilirim kendisinin ve fakat kendisinin bu filmde üzerine yapışan girl-nextdoor hadisesinden tam manasıyla kurtulduuna katılmıyom. Tabi filmde oynadıı karaktere taptım yani ben accaip hoşlandıım türde bi hatun tipidir fakat şunu diyim sandy daha iyi rollerde çıkarabilir yani.Bu arada puanım belli benim hehe...
    Puan: 10
  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    Görsen noolur

    Aabi film çok güzel yada film çok şaşma diyipte kendimi kendırmayalım bence film o kadar silikki net olarak bi halt söölemek imkansız. Zaten başrol oyuncusu filmde yoktu filan yani. Görünmez adam filmleri zaaten çok tüketilen bi malzeme filandır yaani. Bence bi haltada değmez bu film pöh...
    Puan: 5