zuxxi.com//sinema|geyiks

fundac

  • Gladyatör - Gladiator

    Russell Crowe Harika

    Russell Bey Al Pacino ile olan filmde de son derece basarili idi zaten. Sadece sac rengi kotuydu. L.A Story'i seyretmedim ama iyi oldugunu soylediler. Neyse... bence seyredilmesi isabetli olur. Kaplanlara cok uzuldum yalniz.
    Puan: 7
  • Karanlıkta Dans - Dancer in the Dark

    cignemesi, yutmasi ve hazmetmesi zor

    filmden ciktigimda bende gene bu hissi uyandiran iki film geldi aklima: "dalgalari asmak" -ayni yonetmen zaten- bir de kieslowski'nin "a short film about killing". Dancer in the Dark hem cignemesi, hem de hazmetmesi bir o kadar zor olan bir film. Ama nefasetinden hazmediyorsunuz. Bu kadar yalin bicimde gercek. Hic carpitmadan... Bir de bence onemli olan yani Selma'ya "neden oldurdun?" diye sorduklarinda " o istedi" cevabini veriyor. Bu da "Atlari da vururlar" filmine yapilan cok iyi bir gonderme ya da methiye demeli. Tum sinema sanatini ve yonetmeni sevenler gitmeli ama gene de deprresyona karsi uyarilmali bence.
    Puan: 9
  • X-Men - X-Men

    berbat

    bence berbat bir film. ustelik basroldeki jon de cok fena bişey.
    Puan: 1
  • Hücre - The Cell

    iyi bence

    bence adamin beyin içindeki gorselleri harika. Seyretmeli ve urkmeli. Kuzularin sessizligi tadinda.
    Puan: 7
  • Dansöz - Dansöz

    yahu yonetmen altioklar degil, yanlis yazmayin

    Bence colpan ilhan oglunun etkisinde kalmis da bu filme girmis... yoksam o boyle seylere takilmaz. savas ayi bilenler filmin de nasil oldugunu anlarlar zaten... duygu somurusu, falan filan.
    Puan: 2