zuxxi.com//sinema|geyiks

siskebap

Hikaye Bunlar

Sıpanın Kaosu ve Hayat

Mcdonalds'a girmiş açlıktan dönen beynimi adam etmek üzere sipariş veriyordum. Bu sırada yanımda duran ve bakışlarından ilerde çok önemli bir devlet adamı olacağı belli olan 10 yaşlarında bir sıpa da sipariş veriyordu. - Bi mekroyal. - Burda mı yiyceksin? Düşünerek geçirilen bir kaç saniyenin ardından bir masayı göstererek: - Hayır şurda yiyecem.

Hikaye Bunlar

Denizde Huzur

Boğaz vapurunda huzurlu bir şekilde kavağa dogru gidiyordum ki birden gözüm hemen yandan geçen kılavuz teknesinin adına takıldı: "Düzgit III". Yarılma faslından ve "Toplagel II", "Sağyap IV" esprilerinden sonra Anadolu Kavağında yürürken bir çeşme gördüm ve bir kez daha yamuldum: "Hacı Bilmemne Düzgit Hayratı." Ne diyim ki şimdi ey güzel İstanbul!

Tutti Frutti

Anjelik bi kerem şeftali değil muzdu. Lütfen yanlış bilgilendirmeyelim. Bu arada Anjelik her yarışmada soyulurdu, diğer garibanlar öööle bakarlardı.

Dempsey & Makepeace

Makepeace aslında soyluydu, babasının şatosu felan vardı. Leydi Meykpiys diye çağırırlardı. Dempsey amcam bu hatuna amerikaya ilk geldiği gün soruşturma için gittikleri bir fahişenin yanında uzun süre kalarak açılış dumurunu yaşatmıştı.
  • Erkek Jigolo - Deuce Bigalow Male Gigolo

    cdsini alin

    Valla hotshots devrinden beri boole gulmemistim (bide american pie). konuyu bosverin absurd boole komedilerde olayin bi onemi yok, ama espriler kopariyor. 5 kisi 2-3 milyon verip gidilecegine bolbol yiyecek icecek depolayip cdde 17" ekranda seyredin daha fazla keyif verir
    Puan: 10
  • Romeo Ölmeli - Romeo Must Die

    gazzz

    hem geyik olan hem icine sex sahnesi sokup filmin 15 dakkasini kotarmaya calismayan, hem artistik (oha be aslanim bee) hareketlerle adam dovulen (adam kadinlara el kaldirmaycak kadar centilmen :) )bir film iste. konuyu monuyu bosverin, bu filmde hemen hemen hic kimse normal sekillerde dovulmuyor jet li yi tebrik ederim (sanki okuyacak ne diye tebrik ediyom ki)
    Puan: 7
  • İkimizin Hikayesi - The Story of Us

    garibim brusum

    olaya farkli bir acidan yaklasiyim, yavas bir film olsada mutlaka seyredilmesi ve ders alinmasi gereken bi film. (ben aldim, sahsen...) zaman zaman gulduren zaman zaman dusunduren bir yapim (bende boole bi cumle kurdum ya artik...)
    Puan: 9
  • Ucuz Roman - Pulp Fiction

    10luk iste

    vallah ustatlar bi filmim basyapit olmasi, ya 9-10 yada 1-2 almasindan belli oluyor. Bu butun basyapitlarda oyle, kimse 5-6 vermiyor. zaten bas yapit ucta olan degilmidir. neyse elestirelim ama desteksiz bok atmayalim
    Puan: 10
  • Pokemon İlk Film - Pokémon the First Movie - Mewtwo Strikes Back

    japonlar ve siddet

    adamlar hakikaten nasil basarili olacaklarini cok iyi biliyorlar. klasik japon cizgi eglencesi ama bagliyor ekrana, sahsen elimde degil. siddet unsurlarina gelince. Cocuklarini siddetten uzak yetistirmeye calisan herkesi saygiyla selamliyorum. fakat 15 sene bir cocugu olabildigince pembe bir dunyada buyutup sonra sokaga salivermek ne kadar dogru ondan emin degilim. bence cocuklar dunyanin nasil bir yer oldugunu ve bu dunyada bazi seylerrin nasil yurudugunu, buyuduklerinde daha fazla uzulup, aldatilmamak, hayal kirikliklarina daha az ugramak icin ogrenmeli. siddet, kan ve vahsette bu hayatin bir parcasi, sevgi, askin oldugu kadar. ben sahsen kucukken polyannadan nefret eden, ari mayada hungur hungur aglayan, bugs bunny elmonun kafasina ors attiginda gulen biriydim. buyudum savas oyunlari oynadim, bu yasima geldim soldier of fortune oynayip insanlarin uzuvlarinin parcalandiklarini gormekten zevk aliyorum. ama karincayi dahi incitemem. ne kadar kizsamda insanlari kirici bir sey soyleyemem. demek istedigim siddetten korumak cocugun savunma mekanizmasini zayiflatir sadece, onun sapik yada kotu biri olmasini engellemez. sevgiler & saygilar
    Puan: 10
  • Dr. T ve Kadınları - Dr. T and the Women

    gitmeeeee!!!!

    Richard neden bu filmi kabul etmis hic anlamadim. Konu var, var ama o kadar bayici ilerliyorki bu kadar olur. Filmin sonuda dikkate deger !!!
    Puan: 1