zuxxi.com//sinema|geyiks

ßãrthu§®

Voltron

Voltron'ın kötü robotla yaptıgı kavganın sonunda kılıç darbesiyle düşmanını ikiye bölmesi ve bir kenara çekilip asil bi şekilde durmasını hep takdir etmişimdir.
  • 28 Gün - 28 Days

    MESAJ KAYGILI!!!

    alkol kullanmayın,aman ne hallere dusersiniz, gelin bi gorun diye yapmislar ama olmamis!filmin pek de bi olayi yok sandra oynamis... bi de steve buskemi ye yazık olmus..o adamın bu filmde olmaması gerekirdi,tum karizmasını yitirmis,cok bos bir rolu vardı.filme verilecek para ile en az iki bira icersiniz!bosa vakit harcamayın.
    Puan: 3
  • Kapışma - Snatch

    pulp fiction a benzemiyo be kardeşim !!!

    yaw arkadaşlar,canlar rahat bırakın şu TARANTINO yu... o kadar çok filmi adamın filmlerine benzettiniz ki.. bıktırdınız adamı, adam film çekmiyo !!!bu film tamamem farklı, eger film arasında birileri "ya bu adamın tarzı birine benziyodu, hani pulp fiction u da yönetmişti" dediklerinde bi zahmet o kişileri vurun ve cesetleri de olay yerinde bırakmayın biraz daha zahmete girin domuzlara yedirin... filmdeki konuşma dilinin ingiliz ingilizcesi olması güzel olmuş.. ve karakterlerin çok güzel işlendiini de sölemek lazım.. daha büssürü şey sölenir ama nasıl olsa okumak yerine izlemeyi tercih edersiniz.. ee gidin izleyin o zaman....
    Puan: 10