zuxxi.com//sinema|geyiks

Enderman

Havuz

hava sıcaklığı otuz dereceyi geçtiğinde başlayan aptal turistik otel reklamlarında hep havuza balıklama atlayıp sonra zart diye çıkıp molotof kokteyl gibi rengarenk içkisini içen mutlu insanlar görürdüm. Bu yaz bi yapıyim dedim, o şeyler dört milyondu, yapmadım...
  • Akıl Defteri - Memento

    kaos

    yorgun kafayla gidenlerin "ulan şu filmede dünya kadar para harcamışlar ya yazıklar olsun..." veya "girdi yine bi 4 milyon" diyecekleri kesindir. O yüzden tavsiyem filmi komple anlamak için biraz kafa yormanız gerektiğidir. öyle salonda yoga yapmanıza gerek yok ama kafası karışık olanlar film sırasında error verebilir. Unutkanlara kendilerini gerçekten iyi hissettirecek bir film..
    Puan: 7
  • Yarışçı - Driven

    Yarışseverler için tok karna bi tane

    Öyle ahım şahım bişey değil ama zaten yeterince yarış ve araba meraklısıysanız sizin için kötü yarış filmi yoktur. 300'le amuda kalkan bi ındy car'dan bile heyecan duyamayacak vatandaşlar bu filmin 50 metre yakınından geçmesin.
    Puan: 6
  • Sekizinci Gün - Le Huitième jour

    vay..!

    Bu ne sulu zırtlak bi filmmiş be kardeşim bir iki sene önce izler gibi olmuştum dur bi bakam şuna..
    Puan: 6
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    çörek boğazıma kaçıyodu

    heh.. üstünüze afiyet biraz tertibatlı gitmiştik filme herneyse iyiydi tabiki jon travolta amcam saç yapmış şahane olmuş filmdeki hacker'da X-Mendeki Wolverine'di sade ben farkettim yalnız biraz asabi bi hackerdı chette filan küfür etmeye gelmez adamın buzdolabına kadar çökertir bütün sistemlerini valla..
    Puan: 7