zuxxi.com//sinema|geyiks

Raphael

  • Şahane Bekar - The Bachelor

    Eh işte

    Ben bu filmi Türkiye'de vizyona girmeden önce uzun bir uçak yolculuğu sırasında seyrettim.Uyumak yerine yapılacak en iyi işti onun harici başka bir işlevi olmadı.
    Puan: 5
  • Vatansever - The Patriot

    classic

    Bir Mel Gibson klasiği,şahane film ama bu tarz filmler çekmeye devam ederse herkes konuyu ezbere bilmeye başlayacak. Adamın ya karısı ya evladı öldürülür adam da gaza gelip orduları dağıtır kahraman olur ........... Mel Gibson'dan daha iyilerini bekliyorum ,siz gene de gidin.
    Puan: 7
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    Scream if you know what I did last summer

    Bi kere CArmen'in başlangıcı yapması benden bi puan aldı soora baya da komik bi film yani hatta aşırı komik bi film, yerlere yatmasanız da koltuğunuzda sürünüyosunuz gülmekten.... NEyse bence gitmeye değer.
    Puan: 9
  • Kusursuz Fırtına - The Perfect Storm

    ya ben bu filme yazı yazmayı unutmuşum

    evt her gittiğim filmi buradan yorumlayıp size fikirlerimi aktarıyorum ama bakın bu filmi unutuvermişim tüh. neyse gösterime gireli baya oldu gerçi ama yazıyım gene de belki gitmemişler vardır.Oldukça güzel bi film 10'luk deil en fazla 8 eder o da taş çatlasa bence bu hafta gösterime giren SCARY MOVİE'ye gidin daha ii edersiniz ama soora paranız kalırsa buna da gidin!!
    Puan: 7
  • X-Men - X-Men

    10/10

    Bu film harika arkadaşlar.Tek kusuru çizgi romanını bilmeyenler zorlanabilir.O yüzden bilmeyenler gitmesin gidip de "ne bu be" demesinler!
    Puan: 10