zuxxi.com//sinema|geyiks

lord of the dance

  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    gayet guzel film

    Film harika bi zeka urunu. Cok orjinal bi konusu var!!! (Her ne kadar 70 lerde cekilmis bi filme cok benzesede: Matthew Perry nin filmedeki meslegine kadar). Ayrica Matthew Perry nin Bruce Willis gibi bi super starin yaninda ezilmeyip aksine Willis i katlamasi filmi daha da begenilir hale getiriyo. Bu senenin mutlaka izlenmesi gereken filmlerin biri.
    Puan: 8
  • Dar Alanda Kısa Paslaşmalar - Dar Alanda Kısa Paslaşmalar

    tabi ki savas dincel

    filmdeki oyuncular (savas dincel ve erkan can disinda) cok kotu performans sergilemisler bence. Filmi gidip bir sinema salonunda seyredince Mujde Ar bile kendisi begenmeyecektir eminim ki. Zaten son zamanlarda cekilen kaliteli turk filmlerinin icine neden Rafet El Roman gibi bi sarkici katiliyo anlayabilmis degilim. Yukaridada belirttigim gibi isin icine Savas Dincel gibi bi aktor girince film kurtulmus. Ben seyrederken cok agladim cunku o futbolcularin bulundugu ortamlarda bende bulundum futbol oynadigim yillarda fakat bu durum filme 6 nin ustunde bi not verecegim anlamina gelmez, objektif olmak zorundayiz...
    Puan: 6
  • Hemşo - Hemşo

    rezalet!!!!!!!!!

    gercekten rezalet, yukarida yorum yapan arkadaslardan birinin de degindigi gibi okan bayulgenin her gecen filmde iyiye giden oyunculugu disinda bes para etmeyecek bir film. Mehmet Ali ortalikta saklabanlik yapmaktan aktorlugu unutmus. Demet Sener ile filmde toplam 5 dakika bile gozukmeyen Ozlem Yildiz da aktris degiller zaten. O zaman bu kadar guzel turk filmlerinin vizyona girdigi bir donemde boyle bir risk almaya ne gerek var. Bir Okanin oyunculuguna guvendik derlerse fazla bir sey diyemem ama gercekten bir fiyasko. Fakat yine belirtiyorum Okan in oyunculugu disinda.
    Puan: 4