zuxxi.com//sinema|geyiks

duunaa

  • Küçük Kardeşim - Stuart Little

    Beni baydı valla

    Bence film gerçekten de çok kötüydü,Geena Davis de hayatının en salak rolünü oynamış resmen, bütün film boyunca 32 dişini göstererek sırıtmasına illet oldum. Çocuk olsaydım bile beğenmezdim herhalde.
    Puan: 2
  • Çifte Tehlike - Double Jeopardy

    Sürükleyiciydi

    Bence film tam bir klasik Amerikan filmiydi ama yine de hızlı temposuyla insanı sürüklüyordu. Sonuna kadar sıkılmadan izledim. Fazla birşey beklemeden gidilebilecek bir film.
    Puan: 6
  • Güle Güle - Güle Güle

    ne diyeyim çok daha iyi olabilirdi.

    Filme ben de herkes gibi çok büyük beklentilerle gittim. Duygu yüklü, başarılı oyuncularıyla tam bir klasik olur diyordum ama maalesef o kadroya rağmen sıradan olmuş, sanki baştan savma gibi. Filmde fondaki rakılı ve balıklı sofraların cazibesi filmde beni en çok etkileyen şey oldu. Yaz gelse de deniz kenarında kafaları çekebilsek diye düşündüğümü hatırlıyorum. Ayrıca Küba'ya gidebilmek için gerekli olduğu söylenen miktar da tam uçuştu yani. Neyse gittik gördük.
    Puan: 4
  • Jeanne D'Arc - The Messenger - The Story of Joan of Arc

    sıkıcıydı

    Filmin parçalarını görünce daha heyecanlı bir film beklemiştim, bir nevi tarihi aksiyon gibi yani ama çoook uzatılmış ve beni baydı, prensip olarak filmleri sonuna kadar izlediğim için kaldım ama keşke çıksaymışım.
    Puan: 2
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    I see dead people

    Senaryo mükemmeldi,hem sürükleyici, hem psikolojik, hem de sonu acaip sürpriz oldu. Hala görmeyenler varsa tavsiye ederim gidip görün. Sezonun en başarılı filmlerinden biriydi.
    Puan: 10
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    beğenmeyenlerden biri de benim

    Filmi izledim, ne etkilendim ne de ağladım. Ayrıca neden o kadar Oscar verdiklerini de anlamadım. Fight Club süperdi mesela.
    Puan: 3
  • Stigmata - Stigmata

    fena değildi

    Konu sıradandı ama sahneler etkileyici düşünülmüş olduğu için sıkılmadan izledim.Gerçi sonu biraz havada kaldı ama olsun.Gidilebilir.
    Puan: 6
  • Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

    komikti

    Bence film gerçekten de başarılı ve keyifliydi,ama kesinlikle korku filmi değildi tabii ki.Değişik yapımlardan hoşlananlar ve gerçekçilik derdinde olmayanlar gidip görsün derim ben
    Puan: 6