zuxxi.com//sinema|geyiks

ABlack

  • Yetenekli Bay Ripley - Talented Mr. Ripley

    Resmen Top

    Ulen sinifcak filme gidek dedik bula bula bunu buldular.. Filmden zaten pek bisi anlasilmiyo ustune bi de her taraf top kayniyo. Yok biri digerinden hoslaniyo, bilmem trende koklasiyolar felan.. Ama en azindan o igrenc sahnelerden koymamislar. Onun icin 1 vermiyorum. Bizim midemizi daha da bulandirmadiklari icin...
    Puan: 2
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    Aşk ve Savaş

    Valla beraber gittiğim arkadaş çok beğenmedi ancak bana göre müthiş bir film. İlk molaya kadar bir aşk filmi izliyorsunuz arasında Rafe abimizin Almanlarla olan savaşının tuzuyla. İkinci yarıda da mükemmel bir savaş filmi, Eve ablamızın aşkının şekeriyle. Bence kesinlikle gidip görmeniz gereken bir film. Hele benim gibi ikinci dünya savaşı dönemi uçak savaşlarını sevenler. Amiga'daki Battle of Britain oyunumu özledim.
    Puan: 10
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    Shrek bile daha gerçeğe yakın

    Film abartı derecede animasyon içeriyor. Senaryo olarak fena değil ancak animasyonların bilgisayarla yapıldığı çok belli oluyor. Yani filmden önce Shrek'in reklamı vardı, oradaki prensesi gördükten sonra akrep kral filan hikaye. Yapabilen yapıyo, ama bunlar yapamamış.
    Puan: 7