zuxxi.com//sinema|geyiks

coskun2001

  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    O kadar da süper değil

    Film bence o kadar güzel değil. bir de tuttular bir sürü oscar verdiler. daha başka bir sürü film varken bu filme biraz fazla. herhalde amerikan güzeli sarışın üçer üçer jürinin altına yattı herhalde. aslına bakarsanız her iki kızın da göğüslerini beğenmedim. o yüzden ancak 5 veririm.
    Puan: 5
  • Genç Kız ve Kral - Anna and the King

    Jodie'nin işi bitmiş.

    Sinemaya gidip şöyle afişlere baktım. Oğlanı kaldıracak türden bir film baktım yoktu. Hiç Jodie Foster için bari gideyim diye filme gittim ama gitmez olaydım. Son derece sıkıcı bir film. Hem Jodie'nin de işi bitmiş. Zaten kadın farkında kollarını bile göstermiyor bırakın orasını burasını.
    Puan: 3
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    Demet'i bırak Ayşegül'e bak.

    Bu filme herkes Demet Şener'in göğüsleri için gitti. Tabi millet umduğunu bulamadı o kadar köpük içinde memeleri ararken sahne geçiverdi ve bir daha da bir şey göstrmediler. Ama en güzel olan Ayşegül Aldinç'ti. Kadın oyaşına rağmen amma da seksi. Bacakları sütun gibi. Bi de soyunsa bence Demet'e 5 çeker. Filme gelince çok aptalca bir film. sırf komik olduğu için bazı saçmalıklara göz yumuyorsunuz. Bence vasatın altında.
    Puan: 4
  • Kumsal - The Beach

    Şok oldum.

    Yani şöyle isme bakıp da bu filmde kumsal varsa kumsalda da üstsüz ve/veya altsız çıplak kızlar vardır, gidip biraz gözlerim bayram etsin diyorsanız sakın gitmeyin, ama saçma filmleri severim derseniz gidin siz de şok olun.
    Puan: 2
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    Sırrı keşfedin.

    Artık bu film bence herkes tarafından seyredildi ve neredeyse vizyondan da kalktı. Bence bundan sonra herkes filmin finalinde ortaya çıkan sonucun film boyunca filmin hangi bölümlerindeki sahnelerden ve konuşmalardan anlaşılabileceğini anlatsın. Yani herkes sırrı ve bu sırrı nasıl anladığını anlatsın diyorum. Ne dersiniz?
    Puan: 10
  • Çığlık 3 - Scream 3

    gerçekten de son çığlık is best çığlık

    Korku filmleri son zamanlarda iyice klasikleşmişti. Artık her korku filminde katilin kim olduğunu başında anlıyordum. Gerçi az çok tahmin etmiştim ama yine de çok ilginç bir son vardı. Konusu da son derece güzel, tabi oynayan hatunlar da. hele ilk öldürülen kız harikaydı. Bir de banyo yaparken ve soyunduğunda tam gösterselerdi, harika olurdu. Hep merak ediyorum neden korku filmlerinde baldırbacak tamam da göğüs popo falan göstermiyorlar anlamıyorum.
    Puan: 8
  • Erkek Jigolo - Deuce Bigalow Male Gigolo

    İdare eder

    Film gerçekten ilginç ve değişik bir komedi. Aynı zamanda Matrix filmiyle de dalga geçmişler. biraz gülmek ve güzel kızlar bacaklar görmek isteyenlere tavsiye edilir. ama göğüs falan yok, sadece jigolonun poposu.
    Puan: 5
  • Tatlı Bela - Erin Brockovich

    Julia mükemmel

    Filme sadece ve sadece Julia Roberts oynadığı için gittim. Aslında film güzel, ama anlamaığım nokta, bu kadar büyük bir şirket, bu kadar büyük bir ihmal ve ABD tarihinin en büyük tazminatı ve hiç silahlar konuşmadan her şey halloldu. Herhalde aynı konuda James Bond bir film çevirseydi, kim bilir kaç kişi ölürdü. Neyse film idare eder ama Julia Roberts harika. hatun filmin başından sonuna kadar baldır bacak göğüs şov yaptı. tam 41 tane kostüm değiştirdi bunun 35 tanesi baldırbacak ve göğüstü. inanılmazdı. filme ilk gittiğimde altyazıları okumaktan Julia'yı seyredememiştim, ama ikşnci defa sadece baldırbacak ve göğüs seyretmek için gittim. bu hatun bir harika, güzellik onda, sevimlilik onda, seksilik onda harika bir kadın. film boyunca o kadar etkilendim ki baktım benim oğlan yerinde duramıyor, fermuarı çözdüm, oğlan da seyretti, bir de baktım arka sıradaki bir kız bana bakıyor, benimkini gördü mü bilmiyorum. bence bu filme gidin, film için olmasa bile bile Julia Roberts'i görmek için gidin. o harika bacakları, göğüsleri seyredin. ha unutuyordum, Erin'in tam 5 günde 684 kişiye nasıl oral seks yaptığını görmeye gidin, hatta benim oğlanı da çıkarmıştım ağzına vereyim diye ama hatun çok yoruldu. Puana gelince film için 2, bacaklar için 2, göğüsler için 3, oral seks shnesi için 2 toplam 9 puan. Julia'ya sevgilerle.
    Puan: 9
  • Kutsal Duman - Holy Smoke

    Film berbat, Kate harika!

    Açıkçası filmden hiçbir şey anlamadım. Belki de Kate’in anadan doğma soyunacağı anı dört gözle beklediğim için filme odaklanamadım. Ama yine de sıradan bir filmdi bence. Kate Winslet’in soyunacağını bilmesem filmin yarısında filmi bırakırdım. Ama yine Kate için beklemeye değerdi. Yavrum benim anadan doğma ne var ne yok hepsini çıkardı. Gözlerimiz bayram etti. Bence bu bizim Türk ünlülere ders olmalı. Bakın, Demi Moore soyundu, Nikole Kidman göğüs, popo soyundu, Kate Winslet vajinasını bile gösterdi, bizde Demet Şener sabunlar arasında belli belirsiz 3-5 saniye göğüslerini gösterdi olay oldu. Bence Kahpe Bizans sırf Demet’in göğüsleri sayesinde köşeyi döndü. Bir de düşünün Demet Şener yada Ebru Şallı ya da diğer ünlü birisi aynı Kate Winslet gibi soyunsa o film nasıl hasılat yapar. Bu yönetmenler bunu düşünemiyorlar mı? Bak adam sıradan bir filmi Kate Winslet’i çırılçıplak soyarak nasıl çekici bir hale getirdi. Bizmkiler de yapabilir. Zor mu Demet Şener’i Ebru Şallı’yı, Hande Ataizi’yi, Deniz Akkaya’yı anadan doğma soymak. Utanıyorlar diye mi, ne alaka! Göğüslerinin her tarafını gösteren ucunu göstermekten mi utanır, daracık kilotla kalçalarını gösteren poposu göstermekten mi utanır. Ver parayı nasıl soyunuyorlar. Hem sadece bayanlar değil erkekler de soyunmalı. Adam da çıkardı her şeyi atladı Kate’in üzerine bağırta bağırta kızı becerdi. Bizde de böyle adamlar var, soy ünlü birini (M. Ali Erbil, Memoli, Tarkan vd.) bu kez de kızları sinemaya çek. Normalin 5 misli para ver, normalin 10 misli para kazan. Bizim hatunlar ve baylar, Avrupalılar gibi anadan doğma soyunmayı öğrenmedikçe biz hiç hayat boyu Oscar’a aday bile olamayız. Neyse film için 1 puan, Kate’in güzelliği için 2 puan, göğüsleri için 2 puan, vajinası için 2 puan, poposunu göstermediği için eksi 1 puan eşittir 6 puan. Yarasın yavruma...
    Puan: 6
  • Kurda Tuzak - Entrapment

    Catherina müthiş...

    Ya şu Catherina denen kadın müthiş bakışları bile insanı deli ediyor. Hele o lazerlerin arasından geçerken vücudunun kıvrılışı falan mükemmel, insanı azdırıyor ve Mac denen adam dibindeki o afeti beceremiyor, yuh be kardeşim, o kadar paran var git, bir çuval viagra al, kızı hallet. Kız beni becer diye kendini yırtıyor, bizimki gitmiş üstünü örtüyor. Bari örtmede biz görelim. Senin oğlan kalkmıyorsa bizimki kalkıyor yani. Film konu olarak fena değildi, ama şu gece 12'de saatin 10 sn geri kalmasını hiç anlayamadım. Neyse Catherina ablam için bu filme 8 verilir. Yarasın ablama ooohhhhhhhhhh...
    Puan: 8