zuxxi.com//sinema|geyiks

Dunee

  • Aydaki Adam - Man on the Moon

    Aferin Jim

    Bence film çok güzzeldi.Güzel yapansa Jim Carrey di tabii.Film güzel olmasa ki güzel sırf Jim Carrey in oyunculuguna gidilir.Eğlenceli filmdi.Sonunu hala anlayamadım.Eğer sonunu anlayan biri varsa buraya yazı yazsın.herkese teşekkürler!!!
    Puan: 10
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    Karar sizin...

    Film iyi gibiydi.Özellikle sonu.Yalnız filmde Bruce Wills salak adamı oynuyosa oscar alabilirmiş.Resmen salaktı.Küçük çocuga diyecek bir şey yok.Sonu çok güzeldi ama çocuk Bruce Wills'in durumunu biliyomuydu?
    Puan: 5
  • Yeşil Yol - The Green Mile

    Film dediğin...

    ... böyle olur.Stephen King adını duyduğum d ve Tom Hanks' in oynadığını duyunca hemen gittim gördüm.Adamlar yapmış abi.Senaryo mükemmeldi.Stephen King olmasına ramen korku degildi.Filmin sonuna kadar heyecanını koruyosun.Arkadaşlık teması ve insanların birbirlerine kötü davrandığı düşünceler işlenmiş.(bi de o zenci herifi nası yetiştirmişler şaştım.Herif basketçi olsa eşşek gibi para kazanırdı.Neyze gidin,görün,test edin farkı göreceksiniz
    Puan: 10
  • Genç Kız ve Kral - Anna and the King

    İSTEMİYORUMMMM!!!!

    Tek kelimeyle rezalet bi film.Biraz da uzun olunca sıkıntıdan patlıyosunuz.Eğer yanınızda sevgiliniz yoksa gitmeyin.2 veriyorum bunun nedeni ise kostümlerin hoşuma gitmesi.Sakın gitmeyin.
    Puan: 2