zuxxi.com//sinema|geyiks

Raskolnikov

  • Altıncı His - The Sixth Sense

    Komik olmayın

    Yapmayın etmeyin gençlik, şaşırtıcı bir son filmin senaryosunu mükemmel yapmaaaaz.. Sadece bu sona ve veledin müthiş oyunculuk gösterisine dayalı, etkileyici belki ama asla bu kadar övgüyü hakedecek bir film değil. Hele bu filmi Matrix ve Fight Club'la karşılaştırma mantıksızlığını gösteren sivri zakalıları da esefle kınıyorum.. Başka da bişey demiyom..
    Puan: 5
  • Kemik Koleksiyoncusu - The Bone Collector

    Bişey

    Kesinlikle kötü değildi. Sıkılmadan izlenebilecek bir film, buram buram Seven da koksa.. Bi deee, yahu fimin yarısında çıkmak nasıl bir mantıktır lütfen anlayanlar bana anlatsın.. Genelde bütün filmlerin en güzel kısmı ikinci yarısıdır ve hele bu tür bir filmin ikinci yarısında çıkmak.. Üstelik yarısında çıkıp bütünü hakkında yorum yapmak.. Bilmiyom acayip kıl oldun bu duruma, değinmeden edemedim.. Bu tip insanlara da koca bi 1 verdim.. Ohh pek de iyi ettim, gevşedim, rahatladım..
    Puan: 6
  • Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Film genel olarak "eh işte", ama özellikle görüntüler ve yaratılan ortam gerçekten mükemmel. Duyduğuma göre, filmin geçtiği kasaba 0'dan sadece film için inşa edilmiş. Keşke harcanan bu kadar emeğe daha sağlam, gerçekçi bir konu bulunsaydı mükemmel bir korku filmi izleyebilirdik. İçerik olarak maalesef sıradan bir macera filmi olmaktan öteye gidemiyor ama sıkılmadan izlenebilecek türden bir film.
    Puan: 5
  • Gladyatör - Gladiator

    Onu bunu bilmem..

    Valla senaryodur, çekimlerdir, kıldır tüydür yündür istediğinizi diyin ama filme gidip de Rasıl abiye hasta kalmayan birisi varsa çıksın ortaya. O ne karizma be kardeşim. En ufak bi yapmacıklık yok, abartı yok. 4 4'lük bir kahraman. Bi daha da zor gelir ölesi. Hele o arenada imparatora posta koyuşu yok mu, "bittin olm sen, züttüm terekeni" diyerekten.. beheeyyy.. Valla ben Rasıl abime veriyom tam puanımı. Rasıl abim, abim benim.. Saygılar.
    Puan: 10
  • Sevimli Haydut - Ordinary Decent Criminal

    Olmamış

    Filme Kevin Spacey oynuyor diye belli bir beklentiyle gittim fakat aradığımı bulamadım. Konu çok tutarsız ve dağınık. İlgi çekici değil. Kevin Spacey gibi bir aktörün nasıl olup da böylesine zayıf bir filmde oynamayı kabul ettiğini anlamak zor. Beğenmedim..
    Puan: 4
  • Gazap Üzümleri - The Grapes of Wrath

    Harika.

    60 yıl önce çevrilmiş bir filmin bugün bile insanı bu denli etkilemesi gerçekten müthiş. Gerçi böylesine klasikleşmiş, dev bir film için çok fazla şey söylemeye gerek yok. Konusu, oyuncuları, bıraktığı etkisiye 4 4'lük. Geçenlerde izledim, tekrar izleyeceğim. Mutlaka görülmesi gereken bir film. İzlemezseniz çok şey kaçırırsınız..
    Puan: 9
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    Hmmm...

    Araba meraklılarının sıkılmadan izleyebileceği, çok sıradan bi ekşın filmi. Yazık etmiş Nicolas Cage kendine bu filmde. Biraz daha seçici ol be abicim artık, yakışmıyo sana bu tür filmlerde oynamak. Yok, beğenmedim. Sadece arabalar için 5..
    Puan: 5
  • Son Durak - Final Destination

    Güzel sanki ya!

    Evet evet, hoş bi film.
    Puan: 7