zuxxi.com//sinema|geyiks

mim

  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    elin oğlu

    film tek kelimeyle iğrenç.sinemaya gitmeden once mutlaka zuxxi'nin sinema sayfasından gidenlerin fikirlerini okur, ondan sonra giderdim.bundan sonra asla... sinema ve diğer tüm sanatlarda çıplaklığa ve cinselliğe kesinlikle karsı değilim.ancak bu kadar bayağılaşmamalı.hem de bılmem kac dalda aday bir filmde.komedinin bir erkeğin masturbasyon yapmasını göstererek sağlanması cok banal.hem de birkac kez tekrarlanarak.filmden sadece kendim değil beğenilerine güvendiğim birkac arkadasımla birlikte 'yazıktır paramıza' diyerek cıktım. yıllardır az gelişmiş ülkelere ve onların az gelişmiş beyinli kimi zavallılarına kültürünü satarak para kazanan elin oğlu kokusmus sorunlarını da satarak para kazanmayı biliyor.helal olsun.her ne kadar teknik ya da diğer birtakım konularda eksikleri olsa da 'güle güle ya da 'eylül fırtınası' gibi bir takım mesajları adam gibi veren filmler bu aptal filmi izleyerek beğenen zavallıların hedefleri oluyor.bu alışıldık birşey.zaten yıllardır başkalarının rezilliğini bile kendi güzelliklerimizden üstün gormek bir tür gelenek bizim için. filmin birkac sahnesindeki iyi oyunculuktan baska hiçbirsey yok.kesinlikle gitmeyin.film çıkışındaki mide bulantım sayfadaki 10 puan verenlerin yazılarını okuyunca daha bir depreşti.bilemiyorum belki de onlar da amerikadaki sıradan bir ailenin ferdi olarak yazmışlardır,ya da kendilerini öyle hissetmek istiyorlar. herneyse.lütfen arkadaşlar! bu ülkede de güzel birşeyler yapılmaya çalışılıyor.eksileriyle, artılarıyla.sinemalardaki amerikan hegamonyasını lütfen eleştiri yaparken beyninize taşımayın.ayrıca önemli not:filme gitmeden önce bu sayfadaki yorumları okuyun ama sakın güvenmeyin.
    Puan: 1
  • Yeşil Yol - The Green Mile

    ...

    gercekten de oskar almamasını gerektirecek kadar guzel bir film.o tuvalet tıkacı ödülü hep amerikan güzeli tarzı embesil filmlere vermeliler.ağır sayılabilecek bir tempoda ilerlemesine ve uzun sürmesine rağmen sürükleyici.mıhlanıp kalıyorsunuz.hiç boşuna çamur atmayın.hasılat kaygısı güdülmeden de iyi film yapılabilecegini kanıtlıyor.ellerine saglık.
    Puan: 10
  • Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption

    ON!!!

    mükemmel oldugunu oskar alamamasıyla kanıtlıyor. alsa şaşardım. malum, en son amerikan güzeli, v.s. malı götürmüştü........
    Puan: 10