zuxxi.com//sinema|geyiks

umity

  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    GİTMEEEEE

    Birçoğu gibi ben de pek çok kereler "Görünmezlik" hayalleri kurmuştum. Filmdeki konu da bu olunca kafadan girdim salona. Salondan çıkınca da kustum. Benim hayallerimde Görünmezliğin dezavantajları hiç yoktu. Hep avantajı vardı. Ayrıca sık sık "Keşke Görünmez Adam Olabilsem" derdim. Bu filmin de bana yine bunu söyletebileceğini zannediyordum. Ama neeerdee.. Bu "KONU" ancak bu kadar İÐRENÇ işlenebilirdi. Kan görecekseniz, heyecan görecekseniz, gerilim istiyorsanız Reha Muhtar'ı izleyin. Ne biliyim efekt görmek istiyorsanız gidin terminatörü izleyin. Görünmezlik konusunu atlayıp yok efektti, yok kandı, yok heyecandı arayanların işi mi yok yaw? Eğer sen, GÖRÜNMEZLİK avantajlarıyla ilgili fantaziler arıyorsan, zamanında senin kurduğun hayallerin içine edilmesini istemiyorsan n'olur bu filme GİTMEEEEE. Sadece GİTME... (Vertiğim puan aslında -10)
    Puan: 1
  • Duvar - Duvar

    Gerçek

    Gerçek bişeyler mi aradınız. Alın size bir sürü gerçek. Canınızı sıkacak, hayatınızdan bezdirecek gerçekler. RUHUNUZU ACITACAK. Bu gerçek sanırım ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi, ki anlatılanlar tam tersine hiç de güzel olmasa da... Gerçekle alakası olmayanlar, düşünmekten kaçanlar, BANANEciler zaten izlemeyeceklerdir. Ama bu film mutlaka izlenmeli.
    Puan: 10
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    ne guzel

    512 bitlik sifrelemeyi 60 sn. de kiriyosun, soora da ulastigin bilgileri giciklik olsun diye 1024 bitlik sifrelemeyle sakliyosun. wallaa bence cok gusel :)) ne diyiim... Bilgisayarla ilgili biseyler umanlar sakin ha gitmeyin... Steven Spielberg amcayi bekleyin..
    Puan: 1
  • Bitirim İkili 2 - Rush Hour 2

    Eşim bile bayiliyo

    Tam bir profesyonel bu Jackie Chan. İşini seven, değer veren ve gerçekten emek harcayan. Dublör kullanmadığına, tüm zor hareketleri kendi yaptığına bakılınca bile büyük saygı duyuyorum. Jackie Chan filmlerini izlerken bir film çekildiğini hissediyor olmanıza rağmen, konunun içine tam adapte olup olayların böyle gerçekleştiğinize inanmasanız da - ki zaten böyle bir kaygı taşıdığını hiç sanmıyorum - her zaman müthiş performansa ve gerçekten uğraşa hayran kalmamak elde değil. Zaten her zaman komik adam. Yüzüne bakınca bile bi şirinlik akıyo. Seslendirme ve görüntü teknolojisi de iyi kullanıldı mı mükemmel oluyo. Eşim bile bayılıyo derken, eşimin kavga-dövüş filmlerinden bucak bucak kaçtığını hatırlatmak isterim. Ama Jackie Chan filmlerini televizyonda bile tekrar tekrar izliyoruz. Bu yorumları okuyan TV yetkilileri var mı bilmiyorum ama, Jackie Chan filmlerinin bence en önemli özelliklerinden biri film çekim hataları. Çoğu zaman televizyonda bu kısımlar atılıyor. Lütfen bu kısımları özellikle yayınlasınlar. Biz zaten Jackie Chan filmlerini film olduğu için ve eğlenmek için izliyoruz. Bu kısımları atmalarını saygısızlık olarak düşünüyorum. Eee film nasıldı? Tabiiki mükemmel. Hemen gidin derim.
    Puan: 10