zuxxi.com//sinema|geyiks

mantar1

  • Jeanne D'Arc - The Messenger - The Story of Joan of Arc

    paraniza degmiyor..

    filme oyuncu kadrosu nedeniyle gittim. bu filmin yonetmeni leon u yaptiktan sonra cok buyuk dususde bana gore... suresi cok uzun, milla nin oyunculugu abartili, ve birde dini asiri sekilde kullandigi icin cok sikildim. ne malkovic ne de dustin hoffman derdime derman oldu.. nerden geldim bu filme demek istemiyorsaniz bu filme gitmeyin..
    Puan: 4
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    cok guzel

    Ovguyu hakeden bir film. Oyuncularin hepsi cok iyi. Ozellikle bunalim takilan genc rolundeki aktor iyi. Zevk alarak seyrettim, iyiki seyrettim denecek bir film. Gidin.
    Puan: 10
  • Buradan Çok Uzakta - Anywhere But Here

    Guzel...

    Biraz hoppa bir anneyle akli basinda bir genc kizin yasadiklarini anlatan duygusal bir filim. Kadinlara yonelik mesajlar var. Filimin temposu agir olsada merakla takip ediliyor. Oyunculuk iyi, Natalie Portman cok basarili. Eglence amacinin disinda da sinemayi seviyorsaniz gidin.
    Puan: 9
  • Yeşil Yol - The Green Mile

    Kotu..

    filim guzel degil. sakiz gibi uzatmislar. kotu filim.. oscar kazanamamasi da iyi olmus.. bir ozelligi yok. klise.. 'cik olmamis'..
    Puan: 5
  • Üç Kral - Three Kings

    Farkli ve Iyi

    Klise bir savas filmine gidiyorum diye sevinip hayal kirikligina ugramayin. Hollywood zaman zaman igneyi kendine batiriyor. Bu film de bunun guzel bir ornegi. Filmde askerler birer rambo degil, siradan insanlar olarak sunulmus. Oyunculuk iyi. Irakli askerin Mark Wahlberg e soyledikleri etkileyiciydi. Filmin bir ozelligi de isigi cok fakli kullanmasi, ve degisik goruntu teknikleriydi. Ozellikle merminin insan vucudunda yarattigi tahribati gosteren sahne ilgincti. Sonuc olarak guzel bir filim. Hayir ben Rambo dan hoslaniyorum diyenler bosuna gitmesin..
    Puan: 9
  • Gladyatör - Gladiator

    Guzel...

    chimera333 un elestirilerini aydinlatmak istiyorum.Imparator Commudus gercekten yasamistir. Tabii ki Maximus un hikayesi bir fantezi. Ancak Commudus un gercek hayatinin filmdeki karakterinden asagi kaldigi soylenemez. Fimlde kizkardesiyle yatmiyor. Ama gercekte tum akrabalari dahil hareket eden her disiyle yattigi soyleniyor. Ayrica gladyatorlere meydan okuyup arenaya ciktiyormus. Ancak bu kavgalar daha cok duzmeceymis. Filmde tarihten sapan yerlerden biri Commudusun babasinin olumu, gercekte Aurelius bulasici bir hastaliktan olmus. Son olarak Roma zamaninda Gladyatorlerin savaslari gercekte bu kadar kanli degilmis, on dovusten birinde adam olurmus, genelde kavga pes etmeyle bitermis. Neyse filim uydurma bir olaya dayansada son derece akici, cok guzel. Gidin..
    Puan: 9
  • Dar Alanda Kısa Paslaşmalar - Dar Alanda Kısa Paslaşmalar

    sicak filim.

    oyunculuk iyi degil ama erkan can ve s. dincel basarili. hikaye sevimli..
    Puan: 7
  • Eylül Fırtınası - Eylül Fırtınası

    iyi degil

    son derece kotu bir film. zaranin oyunculugu cok kotu. senaryo kotu. bir ara ekrana yukardan mikrofon girdi, ohaa dedim.. bu kadar ozensiz, montaj yapilirmi.. offff off.
    Puan: 1
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    begenmedim

    begenmedim filmi, teknik renklerin carpiciligi guzel ama ilkokul cocugu zekasina gore yazilmis eski turk filmlerini mumla aratacak bir hikaye.. nasil bu filme bayilmislar onu da anlamadim ha..
    Puan: 3