zuxxi.com//sinema|geyiks

DragonSlayer

Cüzdan

Uzun süre kullanılmış deri cüzdanları koklamayı denemeyin.
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    Başlık felan komiicam

    bu film reklamı yapılmasaydı daha çok güldürürdü
    Puan: 6
  • Dünya Yetmez - The World Is Not Enough

    deymez

    nomal bi macera filminden farkı yoktu
    Puan: 3
  • Jeanne D'Arc - The Messenger - The Story of Joan of Arc

    daha ii olabilirdi

    tarih ii işlenmiş din felan olayına girilmiş felsefe yapılmış ortalık kana bulanmış bir iki yerde kasmasaydı müthiş olurdu
    Puan: 9
  • Zindan ve Ejderha - Dungeons & Dragons

    Burda 0 yok mu?

    Bütün film boyunca güldüm. Tam bir rezaletti. Artık içimden frp oynamak gelmio. Bu filme elimden gelse 0 bile werirdim. (Bu arada fausta gıcık oldum bilip bilmeden konuşuyo, kafasını bi longsword ile ortadan ikiye yarsak fena olmaz)
    Puan: 1
  • Pokemon 2: En Güçlü O - Pokemon - The Movie 2000

    Böööğk

    -Pika pika pika -mına kodumun pikaçusu al sana ....... BÖDÖÖÖFF!!! (bu sözleri sarfettiğim için önce zuxxi den sora kerkesten özür diliyorum)
    Puan: 1
  • Kutsanmış Çocuk - Bless the Child

    7.5'tan 8

    Açıkcası filme giderken pek bi beklentim yoktu ama sizin beklentilerinizi boşa çıkarmıyacağına eminim.Eleştirilcek yönleri olsada ben filmi beğendim. Başka filmleri anımsattığı doğru ancak senaryosu bir romandan alındığı için kopya olayı düşünülemez bence. Ayrıca süregelen iyi kötü savaşı ve günümüz dünyasına giren gotik hava iyi yansıtılmış. İzlemeye değer bir yapıt.
    Puan: 8
  • Şeytan - The Exorcist

    En iyisi Diildi

    Filmin hikayesi güzel. İnsanı bir yere kadar geriyor ama anca bir yere kadar. Korku öğesi ise gerilimden daha az bence bu film bir korku filmi diilde bir gerilim filmi. Ama genede SCREAM'den daha rahat izledim filmi yani gerilim konusunda bile geride. Ayrıca ,her cuma Halloween izlememden kaynaklanabilir, ben şahsen hiç korkmadım yanımdaki kızcağız bi iki kez yüzünü kapattı o kadar. Neyse, ne olursa olsun film bence güzel ve hikayesi bir klasik olduğu için görülmeli. (korkmadım dediysem bana güvenmeyin Undying i heycanlanmadan bitirdim... :) )
    Puan: 6
  • Final Fantasy - Final Fantasy - The Spirits Within

    ....

    yorumları okumadım ama denmişse bile tekrar edeceğim: Japonlar yapıyo arkadaş.....
    Puan: 9
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    Wroonn...

    arabaydı gazdı kel amma karizmaydı derken untmayalım Jordana Brewster ablamızı.... Bu arada filmi beğendim gidin görün hesaabı....
    Puan: 8
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    büyük beklenti sarsar

    Film eğer lotr'nin kitabına bakılmaksızın değerlendirilirse mükemmel olmuş. Ancak ben ve benim gibi Tolkien hayranlarınıda sarsıyor, çünkü filmde kitapta anlatılan bir çok şey yok vede kitapta anlatılmayan bir çok şey var. Bu farklar küçük ayrıntılarda olsun, büyük değişikliklerde olsun (misal ARWEN :( )benim gözüme çarptı ve rahatsız oldum. Bu farklar hikayeyi ve orta dünyayı tamamlayan gerekli unsurlardı ve onlar olmayınca olay saçmaladı biraz. Sadede gelirsek uyarlanırken kırpılmışta olsa herkesin ,beğenmeseler bile, görmesi gerektiği bir uyarlama.
    Puan: 8