zuxxi.com//sinema|geyiks

Breeze_M

  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    OFF salaklar sıktınız!!!

    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki anti-hero'nun zeka testiyle ilgili görüşlerini sonuna kadar destekliyorum.Bir de oku allah oku bitmeyen yorumlar insanın ruhunu teslim ettiriyor!Şimdiye kadar izlediğim en müthiş(ki pek azdır) filmlerden birisiydi.Öyleki tekrar gitmeyi düşünüyorum.Senaryo,müzikler,görüntüler yani herşeyiyle mükemmel bir filmdi.Bu filmi beğenmeyenlerin bir daha sinemaya gitmemelerini şiddetle tavsiye ediyorum.(Boşuna yer işgal etmemeleri için)son olarak kendimi bulduğum bir filmdi.
    Puan: 10
  • Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle

    İğrençti İğrenççççççç..........!

    Film hakkında söyleyeceğimi yukarıda söyledim.Pardon bişey daha ekleyeyim:Bok ötesi bir filmdi.Filmin tek güzel yanı o yakışıklı çocuktu.Baktım film bok gibi devamında hep ama hep çocuğu izledim.Aslında 1 vermek istiyorum ama yakışıklının hatırına 2 verecem.(bkz aşağıya)Ayrıca sevgilimi çok seviyorum yakışıklı falan dedim okur falan g.te gitmeyelim!
    Puan: 2
  • Mavi Korku - Deep Blue Sea

    Ulen Samuel

    Fena değildi en azından Öğretmen'den kat kat iyiydi.Açıkcası çok gerildim.O doktor karıya da sinir oldum.En çok köpekbalığının kuşu yemesine üzüldüm.Bir de Samuel'in tam artist artist konuşurken köpekbalığının yutmasına bittim.Aklıma geldikçe acayip gülüyorum bak şimdi de gülüyom..Tam adamları gaza getiriyordu köpekbalığı arkadan çıkıp bütün karizmayı yedi?!!! Bi de suyun altında nasıl öyle çok kalabiliyorlar düşünmedim değil hani.Sanki parkta geziyorlarmış gibi lay lay lom...Şimdi aklıma geldi o adamın sedyeye bağlı denizde tur atması çok ürkünçtü.Sonuçta görülebilecek bir gerilim filmi.Yine de gitmem diyenler varsa Allah aşkına Samuel'in o yutulma sahnesini görmek için gidin.'İlk önce havuzları kapatmakla işe başlıycaz güm!! Getti getti Samuel.. İnsaf be böyle bi herif böyle mi öldürülür? Üç dört yıl sonra bu filmden tek hatırlayacağım bu olacak eminim.. Best regards
    Puan: 7
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    korktum galiba!!

    filmin başından beri bir gerilim içinde izledim.ve bazı sahnelerde tıklım tıklım dolu olan sinema salonunda kendimi yapayalnız hissettim.yani demek istediğim film insanı öylesine içine çekip alıyordu ki sanki bende yanlarındaymışım gibi geldi.hele ufaklığın oyunculuğu müthişti.kesin bücür boyuyla oscar'a aday gösterilir.bazı sahnelerde gerçekten tırstım.öyle ki arada yanımdakilere falan dönüp baktım cesaret almak için?! bir de bıktım artık son zamanlardaki filmlerde hadi yaa!! diyerek filmin sonunu anlamaktan.en son bu hissi dövüş kulübünde yaşamıştım.ayrıca filmin sonunda da gözlerim bir hayli yaşardı.ve o sahnede hadi yaaa anlamına gelen şaşkınlığı yaşadım.son moda bu şimdi sağ gösterip solla vurmak.ne biliim güzeldi sonuçta.haa birde en çok aklıma takılan şey donnie wahlberg kimdi filmde.bruce'u haklayan eleman mıydı? bilen varsa hayrına buraya yazsın bi zahmet. ama büyük ihtimal oydu.neyse biraz tırsmak istiyorsanız gidin görün o çocuğun neler çektiğini.yerinde olmak istemezdim hatta o rolü oynamak bile istemezdim.that's all.
    Puan: 10