zuxxi.com//sinema|geyiks

the_mask

  • Gerçeğin Peşinde - Random Hearts

    rezalet ötesi

    arkadaşımla sinemaya gidelim dedik adam bastırdı salkım hanım diye ben bastırdım harrison abi diye ikimizde farklı salonlarda takıldık aramız da biraz buzlandı.. çıkışta herife ağzımı açamadım çünkü o benimle gelseydi resmen döverdi beni çıkışta.. onun yerine ben kendi kendime dövündüm niye bu filme gittim diye..
    Puan: 1
  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    Neresi güzel bu filmin allah aşkına yaw

    samimiyetimle söylüyorum benim için iğrenç bir akşam oldu gitmek için o kadar çırpınmıştım oysa keşke ben gitmeden gösterimden kalksaymış mide bulandırıcı ortamlar mide bulandırıcı dialoglar sadece oyuncular iyiydi özelliklede brad pitt.. ayrıca konu acaip saçmaydı böyle bir idoologi var mı bilmiyorum deja wu ile biraz alakalı fakat abartılmış matrix ile mukayese bile edilemez bana göre..bu üç puan sadece oyuncular için ..
    Puan: 3
  • Dünya Yetmez - The World Is Not Enough

    amerikalılar bir ingilizler iki

    hangisi daha aptal diye sormayınız verecek yanıtım sukut olabilir nedir abi bu bondun olayı sonuçta ne olacağını biliyoruz bari içindeki olaylar biraz ilginç olsa yok valla diyeceğim şu ki paranızı boşa harcamak isterseniz gidin.. birde simsiyah buram buram ingilizlik kokan adamı rus diye herkeze kolayca yediren teknolojiye helal olsun..
    Puan: 2
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    Ne düşünerek giderseniz onu bulucaksınız

    çok mükemmel bir komedi izlemek için gidenler bu tip filmlerden hoşlanan kişilerdir ve mutlaka çok beğenecekler.. belki güzeldir diye gidenler sıkılmıyacaklar ama zevkde almayacaklar çorbaya bizde dahil olalım amacı ile gidenlerde sadece çorbadaki tuz gibi görevini yapmış ve birazcıkta sıkılmış olarak döneceklerdir.. gidilmelimi diye sorarsanız onu size bırakırım..
    Puan: 6
  • Güzel İnsanlar - Beautiful People

    GİDİN (Güzel film izlemek isterseniz tabi)

    verdiği mesajlarla konunun akıcılığıyla çok güzel 2 saat geçirtebilen bir film.. ayrıca müzikleride çok hoş.. ben derim ki bond gibi kahpe bizans gibi hiç bir niteliği olmayan filmlere fark atan bir film.. yugoslav filmlerinden hoşlanalar zaten gidecektir ama daha önce yugoslav filmi denememişlere diyorum ki gidin..
    Puan: 9
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    ufff saçma tartışmalara gerek yok

    gerçekten çok güzel bir filmdi.. ben çok beğendim kesinlikle matrixten sonraki bu yılın en iyi filmi konusunun ne olduğunu çözdüğümü bile söyleyemesem bile en aşağı dokuz veririm..
    Puan: 9
  • Kumsal - The Beach

    Bu ne yaa?? (ortalama puan 7.1 yazıyordu)

    ben bu sitenin rekla amaçlı olduğununa inanıcam yavaş yavaş bu film 7.1 puan alabilir mi allah aşkına razalet ötesi olmasa hadi anlarızda senaryo 10 üzerinden 0 oyunculuklar deseniz 2 puan ancak eder sadece manzara guzel ama onuda doğru dürüst verememişler bu kadar saçma bir filme verdiğim paraya yazık ama çıkışta beni zorla gotüren arkadaşlara yaptıklarım sonucunda paranın karşılığını aldım söyliyeceklerim bunlar...
    Puan: 1
  • Soygun - Reindeer Games

    ÇEVRİLEBİLECEK BAŞKA DOLAP YOKMU

    Bu ne yaa.. matrix teyim sandım kendimi hayalle gerçeği karıştırdım ben de mi yoksa aldatılıyorum.. yok ya ben soygun yapamam ki insanların beni aldatmaktan bir menfaatleri olmaz kii.. ama yinede insanın içine kuşku düşüyor.. film her ne kadar salakça olsadda insan bu kadar salak bir filme gittiği için kuşku duymaya başlıyor kendinden falan.. ??
    Puan: 1
  • Vizontele - Vizontele

    işte burdaa!!

    ilk önce eğlenenceğinizi düşünüyorum müzikler çok güzel onları dinlemek bile birşeyler hissettiriyor.. boğaziçi kardeş türkülere teşekkürler.. yılmaz erdoğan ve demet akbağ yine kendi standartlarında iyi bir oyun çıkarmışlar.. tabi demet akbağ alışıldık rollerinden birinde değil ama yinede rolünün hakkını vermiş. cem yılmaz oyuncu olabilir mi diye soruyorsanız kendinize (ben sorardım çünkü) bu filmde olabilir yanıtınızın oranı biraz daha artacaktır.. ancak filmin bir oyuncusu var ki gerçekten çok büyük oynamış.. altan erkekli ye çok teşekkürler ve saygılar.. ayrıca zeynep tokuş uda unutmayalım manken olabilir ama bu oyuncu olmasına engel değil deliyürekteki çıtkırıldım haline çok gıcık oluyordum ama burda gerçekten kadın gibi oynamış.. son olarak emek verilmiş denenmiş mükemmel olmasada güzel bir film olmuş. bu senaryo daha derin ve güzel işlenebilir miydi bilmem ama bence bu senaryoya bu kadarı yapılabilirdi ve yapılmış.. vizontele ekibi hepinizi öpüyorum eğer okuyorsanız burdaki eleştrileri..
    Puan: 8
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    çok komiktiiii :))

    film o kadar gerdiki bizi bi süre sonra insanlar koltuklara yapışırken biz kahkahalar attık bizim geyiklerle.. o ne biçim yaratıcılık yarabbim adam ayakta duruyor biz oh diyoruz nefes alalım adamda öğle düşünüyor heralde su içecek birden saatte 120 km ile uçuruma doğru kaymaya başlıyor.. olm rahat dursana toroslarda mı zannediyosun kendini koskoca k2 orası.. hem nasuh maliki yi oynatmamışlar bence boykot edelim bu filmi nesi eksik bizim evladımızın.. pls yani tırmanma ve kurtarma filmlerinde önce türkiyeye başvursunlar ben bile oynamaya çalışırım elimden geldiğince.. ama yinede güzel film aslında dağcı kadar olmasada oynamış çocuklar.
    Puan: 7
  • İçimdeki Çocuk - The Kid

    Adı üzerinde çocuklar için

    hoş bir filmdi ama konuda mantık aramaya kalkarsanız kendinizi aptal durumuna konmuş gibi hissediyorsunuz.. yeni birşeyler yoktu tipik amerikan mucize filmlerinden eğer çocuğunuz veya kardeşiniz varsa onu götürün sizde sebeplenin yanında yoksa boşverin bruce willece ın çevirdiği 10 larca film var zaten başkasına gidersiniz.. adam fabrika gibi oldu maşallah.. ama ben onu hep seviyorum..
    Puan: 6