zuxxi.com//sinema|geyiks

sly

  • Generalin Kızı - The General's Daughter

    gidin derim ben..

    konu biraz havada kalıyor ama kızlar, john travolta'yı daha fazla yaşlanmadan görmek istiyorsanız gidin derim ben
    Puan: 7
  • Seksi Peri - The Muse

    gidin derim ben..

    sharon stone'un bir komedi filminde böyle başarılı olabileceği hiç aklıma gelmezdi, çok tatlıydı, tabii ki adına aldanıp filmden seksilik beklemeyin, yok öyle birşey, andie biraz yaşlanmış ama o da çok hoş oynuyor, filmde zaman zaman kahkahalarla güleceksiniz, hem sonra sharon da var işte, daha ne olsun? eğlenceli bir film, bence gidin, hoş vakit geçireceksiniz.
    Puan: 8
  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    edward norton

    son yarım saat olmasa sıkıcı bir film diyecektim ama neyse ki beklenmedik bir şekilde bitti, güzeldi ama öyle 9-10 verecek kadar da diildi hani, norton süpperdi bence. (hem de brad'in yanında haa?) evet öyle, gidilmesi gereken bir filmdi herhalde.
    Puan: 7
  • Belalı Aşk - Mickey Blue Eyes

    ah o blue eyes

    hugh grant, nedense sürekli notting hill ile karşılaştırdığım bu filmde beni biraz hayalkırıklığına uğrattı ama herhalde bunun nedeni julia roberts faktörüdür. neden sanki hugh'un yanına benim hep kötü kadın olarak hatırladığım jeanne tripplehorn'u koymuşlar ki? james caan ve james fox çok şirindi bence. sonu baştan belli şirin bir komedi. görülmeli diye düşünüyorum.
    Puan: 8
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    hiç güzel diil

    çok çok kötü bir filmdi. sonuna kadar izleyebildiysem kevin spacey içindi. beğenelerin olduğuna inanamıyorum. yukarda yorum yapmış arkadaşlarla aynı filmi seyrettiğimize de inanamıyorum. ailcek gitmeyin sakın. 1-2 yerde güldük diye 3 verdim yoksa hakkı maalesef kevin'a rağman 1 idi. neresi oscara adat olur bu filmin canım?. gitmeyin. paranıza yazık.
    Puan: 3
  • Üç Kral - Three Kings

    güzeldi işte..

    savaş filmi olarak gittik ama filmin içinde komedi ve duygusallık da vardı, değişik görüntü teknikleri hoşuma gitti, sıkılmadan izledim ama filmden çıktıktan hikaye uçup gidiyor, sabun köpüğü gibi.. yine de son zamanlardaki kötü filmlerin arasından sıyrılıyor bence, görülebilir. hem ayrıca sadece georgge clooney ve mark wahlberg'i izlemek için bile gidilebilir:))
    Puan: 7