zuxxi.com//sinema|geyiks

MooM

  • Altıncı His - The Sixth Sense

    şiddetle tavsiye ederim

    filmden çıktığımda hala etkisindeydim fena içime işledi film zaten sonu olayı bağladı benzati şöle bi gerileyim diye gitmiştim filme,ilk dakkalarda aman bu mu gerilim filme e hadi felan dedik sorada tek gözle izledim filmi hatta biraz abarttım ve bi şey patladı ve ben ayy diye çığlık atıverdim.şiddetle tavsiye ediyorum yani sırf sonunda aaaa diyebilmek için bile gidilebilir.
    Puan: 9
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    aynı filmden mi bahsediyoruz acaba?

    ya ben yanlış filmin görüşünümü okuyorum acaba?ne biliim o kadar abartılcak kadar güzel diil bence. yapmayın etmeyin yılın en güzel filmi felan diyosunuz o kadar da diil artık.zaten şaştım bu kadar dalda oscara aday olmasına.arada bi iki şeye güldüm, bide sağdaki soldaki insanlar gereksiz yere gülünce onlara güldüm o kadar.
    Puan: 2
  • Stigmata - Stigmata

    o kadar da kötü değil bea

    yani zaten o kadar büyük umutlarla gitmemiştim beğendimde filme.gidin görün, güzel bölümleri var ama bazen iiki müslümanmışım dediğim oldu valla ne yalan söliim.
    Puan: 8
  • Şrek - Shrek

    çok güzel bi filmdi..

    film bittikten sora mutlu bi şekilde ayrılıyorsunuz..bu arada eşeğin sesine mehmet ali erbilin sesi resmen cuk diye oturmuş, çok yakışmış:) seyretmeye kesinlikle değer.
    Puan: 10
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    :)

    bence yeterince eğlencelik bir film.. gülüncek bol bol sahne var..
    Puan: 9
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    beklediğime değmiş:)

    uzunnn süredir beklediğim bir filmdi.. gerçektende beklediğime değmiş.. ne filmin kısa olması ne de arkadaki maketler filmin güzelliğini bozamamış.. bu arada bence kesinlikle en süper karakter aragorndu.. herşeyiyle cuk oturmuş:) o ne güzel bakışlardı ya:))
    Puan: 10