zuxxi.com//sinema|geyiks

GUDANG

  • 13. Savaşçı - The 13th Warrior

    klasik ve kokuşmuş

    boşuna yapmışlar
    Puan: 5
  • Garage Olimpo - Garage Olimpo

    PÖf

    Film arjantinde yaşanmış olan işkence ile ilgili başından sonuna kadar da.. olsun neden olmasın da nolucağı belli sonunda yaani ...Bana biraz uyuşuk ve mayhoş geldi bu bakımdan...Sonra birbirine benzeyen sahneler var film boyunca ...Konu gerici ve iç karartıcı (ne de olsa işkence tabii)olmakla birlikte film de sıkıcı Sinema keyfi yapmak için yaratılmış bir film diil kanımca.Canı pöflemek ve somurtmak isteyenler gidip filme rahatça bu planlarını gerçekleştirebilirler çünkü herkesin orda yaptığı da bu..
    Puan: 4
  • Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle

    ...

    eğlencelik
    Puan: 6
  • Asteriks ve Oburiks Sezar'a Karşı - Astérix et Obélix contre César

    ...

    Valla Gerard iyi oturmuş role ama asterix biraz falso hafiften.. Orjinal çizgi filminin eline kimse su dökemez bunun dökebilir.Adam akıllı bi çizgi film daha iyi olurdu bunun yerine ama gene de eğlenceli kahkahalı.Cacofonixle Sezar da müthiş tuttum .Atmosferini iyi oturtmuşlar.Ama bazı aksaklıklar da var.Derimki ama keza ve lakin Toutatis adına gitmek görmek lazım nolursa olsun.
    Puan: 6
  • Güzel İnsanlar - Beautiful People

    Çok Gomikh...

    sevdim bayaa yaa..Çok rahat kasmaya meydan vermeyen bir film ..Çok komik olaylar tezahür ediyor Jitten koparttı beni...Güzel film valla ellerine sağlık ...Bi de ben yugoslav filmi diye gitmişim ingilizce konuşmazlar mı????Meğersem Yugoslav mültecilermiş İngiltere de yaani afallamanın alemi yok ..Gidiniz ..
    Puan: 8
  • Dünyadan Sonra - Titan A.E.

    HAKİKİ ÇİZGİ FİLM

    Pokemon gerzemülklüğünden sonra böyle bir yapım hala ciddi çizgi film yapıldığını gösteriyo çok şükürki.. fiüuhh... Grafikler çok heyecanlandırıcı ses efektleri de öyle.. matt damon ının da harbi ağzından bal akıyo şahane konuşturmuş Cale i ...Cale de ayrı bir karizma yaani çizgi karizma ...1o puan vallaaa...iyi çizgi film kolay yapılmıyo
    Puan: 10
  • Amerikan Sapığı - American Psycho

    GÖSTEREN KORKU

    Mizahi bir tarafı vardı şimdi.. adamın kendini anlatış şekli ve bazı şeylere duyduğu reaksiyonlar düşündürücüydü . Ama çiğ bi film yaani mezesi ,ara sıcağı falan.. fazla bir tadı yok işte!!! . Giden kafa bir ark.tan bazı sahneleri öğrenmeniz yeterli olacaktır kanaatindeyim.
    Puan: 4