zuxxi.com//sinema|geyiks

bsarisac

  • Ölümüne Kadar - Play It to the Bone

    ...

    Konusunu gerçek bir öyküden aldığını belli eden bir film.Her gün arkadaşlarımızla yaşayabileceğimiz türden şakalarla dolu bir yol macerası olarak bence güzel oynanmış. Boks sahneleri biraz uzun ve bazı sahnelerinde espiriler tekrar ediyor. Filmin boks sahnelerinden sonra arkadaşlıklarının bozulmamasını umut ediyorsunuz.Çok iyi bir film değil ama komedi türü bakımından basit anlaşılır bir film.İyi vakit geçirdim diyebilirim.
    Puan: 6
  • Gladyatör - Gladiator

    Az rastlanır böylesine...

    İlk sahneden başlamak üzere tüm savaş ve dövüş sahneleri çok gerçekçi yapılmış.Çok uzun sürmesine rağmen izleyenlerin ilgisini büyük ölçüde kaybetmiyor.Oyuncular rollerini gereğince yapmışlar.Filmi gördükten sonra filmle ilgili çok çeşitli yerlerden bilgi topladım ve ikinci kez gittim ama bu sefer biraz daha iyi incelemek amacıyla.İkinci seferde bile sıkılmadan izlenecek bir film olduğunu söyleyebilirim.Hemen hemen hiç bir film mükemmel diyenlerden biriyim ama bu filme daha az puan vermekte hiç içimden geçmiyor.
    Puan: 10
  • Romeo Ölmeli - Romeo Must Die

    Romeo Neo ?

    güzel bir film ama dövüş sahnelerinde estetik yaratmak için gülünç şeyler yapılmış.matrix in yapımcıları yine bilim-kurgu türü bir film yaptıklarını sandılar heralde.Yine de iyi bir yapım. İzlediğinize pişman olmazsınız
    Puan: 8
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    daha iyisi olmalıydı

    filmin adıyla bir ilgisi yok.Çalınacak son arabaya gelinceye kadar işler çok hızlı gelişiyor ve izleyenler bişi anlamıyor.Ekip her zamanki gibi amerikanların çok kullandığı tipler.Hepsinin farklı özellikleri var.Ama çok arka planda kalmışlar. Beklediğim kadar iyi olmamasına rağmen güzel bir film.
    Puan: 7
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    Şanslı komşu

    çok eğlenceli bir film.başrol oyuncusu bruce willis olmasına rağmen matyew perry filmde daha çok ön plana alınmış.zaten hareketleriyle tam bu film için gerekli bir oyuncu ve gelecekte daha başarılı olacağına inanıyorum.filmin sonunda mutlu sona ulaşacağı belli oluyor ama bunun nasıl gerçekleşeceği beklediğim gibi olmadı.gidilmesi gereken bir film.
    Puan: 8
  • Şahane Bekar - The Bachelor

    para - gerçek aşk ???

    Son bir kaç hafta içinde gülmek için gittiğim en iyi filmdi.Çoğu erkeğin evlenmekten korktuğu gerçeğini güzel bir şekilde anlatmış.Romantizm de filmde komediyle içiçe işlenmiş.Çoğu insanın karşılaşma ihtimalinin çok az olduğu bir miras konusu var.Ama onun yerinde olsaydım ben ne yapardım sorusunu sorduruyor insana. Sizce?. Filmin sonuna olayı çok abartmışlar ama o sahneler de insanı çok güldürüyor. Başrol oyuncularından Renee Zellweger in ses tonlaması , mimikleri çok hoş.Tabii Chris O'Donnell da her zamanki oyunlarından birini çıkarmış. Usta oyuncu James Cromwell de filmde arka planda olmasına rağmen çok şey katmış.Gülmek istiyorsanız kaçırmayın derim.
    Puan: 8