zuxxi.com//sinema|geyiks

suleyman

  • Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike - Star Wars Episode I - The Phantom Menace

    aslında ben sinemayı bekledim ama..

    aslında ben sinemayı bekledim filmi ilk önce hemencecik cd den seyrediverdim. Emme velakin sinemadaki izlediğim filmin -doğal olarak ki- ses kalitesi züper. Lucas amcam müthiş görsel efektler eklemeyi de ihmal etmemiş. Bu arada bilgisayarım nimetlerinden fazlası ile faydalanmış. Episode II için 2005 yılını beklemek bir hayli güç olacağa benziyor.
    Puan: 9
  • Generalin Kızı - The General's Daughter

    Ya olay Türk ordusunda geçseydi.

    Bi an için düşündüm de olay türk ordusunda geçseydi gibi. Acaba filmi çekilebilirmiydi. General bir babanın Yüzbaşı kızına tecavüz ediliyor sonra da öldürülüyor. Daha filmin çekim aşamasında kıyamet kopardı. Adamlar demokrasi olayını aşmış biz ise hala demokratik adımlar akmaktan bahsediyoruz. Film bu açıdan 4 4'lük. Travolta ise döktürmüş bence. Filmin başında görev gereği güneyli aksanıyla konuşması mükemmel. Filmin sonunda generalle dialogu ise süper. 10 verdim gitti.
    Puan: 10
  • Asteriks ve Oburiks Sezar'a Karşı - Astérix et Obélix contre César

    Kırk yıllık Hopdediks olmuş oburiks

    Film eğlenceli olmuş. Gerard amcam role şıp diye oturmuş. Farfara ise başka bir olay zaten.(Dişlerine dikkat eden oldu mu? bana biraz yamuk gibi geldi.) Kırk yıllık Hopdediksi oburiks yapmasalarmış daha iyi olumuş.Kınadım. burada kınamakla kalmadım özen filme de bir kınama maili yolladım. ama tıssssss. adamlar laf olsun diye koymular mail adresini.
    Puan: 9