zuxxi.com//sinema|geyiks

LJUBIM TE

  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    Bu sene OSKAR ödüllerinin adresi belli....

    İzlemeyen okumasin

    Ben bu filmi çok beğendim. Gerek drama, gerek müzik çok iyi bir şekilde oturtulmuş yerlerine. Biz puzzle düşünürseniz bu filmde de herşey yerine oturmuş. Zaten kadrodan da anlaşılacak bir tarz. İlk perde de rutin bir AŞK hikayesi dense de, ikinci sahnede insanın şeritlerini koparıyor. Ben bu filme 2 kere gittim. Bu arada haftaya da 3 olacak. Ve ilk gittiğim gün ezberlediğim ve beni etkileyen 2 söz oldu. Ne derece değeri bilinecek bilmiyorum ama sizlerle paylaşmak istiyorum. "Hayatım boyunca öğrenebileceğim en güzel şey sevmek ve karşılığında sevilmek olacaktır." Ve Satine' e yazılmış şu mısralar. " How wonderfull life is, Now, u are in the world" Bence MÜKEMMELLİK bu filme denmeli.
    Puan: 10
  • Gözde Çift - America's Sweethearts

    BEN JULİA'YI TEK GEÇERİM....

    YA BENCE BU KADIN OYUNCULUK YAPMIYOR, YAŞIYOR. BEN JULİA'NIN OYNADIÐI HER FİLMİ İZLERİM VE ŞU ANA KADAR PERFORMANSININ DÜŞÜK OLDUÐUNU DA HİÇ GÖRMEDİM AÇIKÇASI. ÇOK SEVİMLİ BİR ROLÜN GENE ÜSTESİNDEN GELMİŞ. FİLMDE KİKİ KARAKTERİYLE GENE MİLYONLARI BÜYÜLÜYOR. İYİLİÐİ, CÖMERTLİÐİ, SEVGİYİ VE FEDAKARLIÐI ACAYİP DERECEDE YANSITMIŞ. YA BU JULİA ROBERTS ZATEN.... SANIRIM FİLMİ ANLATACAKTIM. :) FİLM GÜZEL. TABİİ Kİ KİKİ KARAKTERİ SAYESİNDE. ROMANTİK BİR FİLM. SADE AMA TEMİZ BİR ANLATIM. TABİ MİZAHTA KATMIŞ ADAMLAR FİLME. 4 / 4'LÜK OLMASA DA JULİA OLDUÐU İÇİN 10 PUANI CEBE İNDİRİYOR BU FİLM....
    Puan: 10
  • Tabana Kuvvet - Rat Race

    REZALEEEEEET....

    Ben hayatımda böyle rezalet bir film daha görmedim. Resmen uyumak için ideal bir filmdi denebilir. REZALEEEET sözlüğünün anlamı bu film olmalı herhalde. Yani filme gülmek için gittim ve tam bir hüsranla sonuçlandı. İzlemeyenler bence boşuna para vermesinler.
    Puan: 1
  • Gözde Çift - America's Sweethearts

    BENCE....

    BENCE FİLMİ RENKLENDİREN KİŞİ GENE "KİKİ" TİPLEMESİYLE JULİA ROBERTS'DI. YA BU KADIN KADAR HARİKA BİRİ DAHA YOK BENCE. JULİA'YSA EÐER HERŞEYE DEÐER DİYEBİLİRİM. ÇÜNKÜ FİLMİ SADELİKTEN ULAŞTIRIYOR BU KADIN. SIRF JULİA İÇİN 10 VERDİM BEN...
    Puan: 10
  • Sakın Konuşma - Don't Say a Word

    VASATIN ALTINDA.

    BİRİNCİSİ MİCHAEL BU SENARYOYU OKUYUNCA NEDEN KABUL ETMİŞ ANLAMADIM. YANİ KLASİK AMERİKAN FİLMİ. KIZI İSTİYORLAR. YOK ÖBÜRÜNÜN KIZINI KAÇIRIYORLAR. VIRT ZIRT İŞTE YA. HİÇ Bİ NUMARA YOK YANİ FİLMDE. BENCE BOŞUNA GİTMEYİN PARANIZA YAZIK OLUR. ZATEN 4-5 AYA KADAR EKRANA DÜŞER BU FİLM. SÖYLEMEDİ DEMEYİN.
    Puan: 4
  • Sakın Konuşma - Don't Say a Word

    Rezaletin daniskası.

    Ben bu filmden acayip gıcık kaptım. Tamam, o salak senarist yazmış ta böyle aptal filmi, Michael gibi bir Dev nasıl kabul edip oynamış? Olmuyo arkadaşlar olmuyo. Tamamıyla para ve zaman kaybı.
    Puan: 4